ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.11

"Ο Πρωθυπουργός το μόνο που φιλοδοξεί με το Μεσοπρόθεσμο Έκτρωμα είναι να μετασχηματίσει τη χώρα σε επαρχιακή αποικία"


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Tα ψέματα τελείωσαν για όλους….Ήρθε η ώρα των ευθυνών….Η Κυβέρνηση με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο παρακάμπτοντας κάθε Δημοκρατική διαδικασία-με το γνωστό στυλ σας ακούμε αλλά δε σας δίνουμε σημασία- δια του Υπουργικού Συμβουλίου έφερε το Μεσοπρόθεσμο έκτρωμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο….
Με αρκετή δόση στάχτης στα μάτια με τα πιο σκληρά και ανάλγητα μέτρα για να μπερδευτούμε, να σοκαριστούμε και να αποπροσανατολιστούμε προχωρά στη «Τελική Λύση»…Το ξεπούλημα της Χώρας…Αυτή την εντολή έλαβε ο Πρωθυπουργός, και σαφώς δεν ήταν λαϊκή….
Όλα τα κόμματα και οι ηγεσίες τους με πράξεις, παραλείψεις και ασάφειες υποστήριξαν ηθελημένα αυτή τη Πολιτική….
Το τελευταίο ανάχωμα ίσως είναι η Κοινοβουλευτική ομάδα αλλά και πάλι οι ελπίδες είναι λίγες….
Η Κυβέρνηση ουσιαστικά δεν έχει καμιά δικαιολογία και το έχουμε αναλύσει κατά καιρούς….Φυσικά ο κύριος Πρωθυπουργός θα αποπειραθεί για μια ακόμη φορά να καμωθεί ότι σώζει την Πατρίδα….Αν το ήθελε πραγματικά αυτό θα είχε λάβει την υπογραφή των εταίρων ακόμη και μέσα σε αυτή την καταιγίδα ότι δε θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει…Προτιμά όμως να παραχωρήσει τα εχέγγυα που του ζητούνται χωρίς να λαμβάνει καμιά εγγύηση ότι δε θα αφήσουν οι εταίροι τη χώρα μας….
Αυτό και μόνο αποδεικνύει και ξεσκεπάζει πολλά…..Με τη πολιτική «Σας παραχωρούμε πολλά, μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερα» κάνει το όνειρο του πραγματικότητα για τη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που προσδοκά….
Στις Δημοκρατίες οι Κυβερνήσεις ακολουθούν την Λαϊκή Βούληση….
Στα Καθεστώτα η Λαϊκή Βούληση σέρνεται από τη Κυβέρνηση …..

Δεν υπάρχουν σχόλια: