ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.11

Tι θα γίνει μετά το 2015, με ένα κράτος με τεράστιο δημόσιο χρέος , χωρίς περιουσία και πολίτες χωρίς φοροδοτική ικανότητα?

Διαδικασία εκκαθάρισης…

Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Τα διεθνή πρακτορεία από νωρίς το μεσημέρι διέρρευσαν το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και περιοριστικών μέτρων που κρίνουν την προοπτική ή την απώλεια προοπτικής της Ελλάδος.
Πρώτον το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Πιο υποτιμημένο και από την ελάχιστη κεφαλαιοποίηση του Ελληνικού χρηματιστηρίου και του τραπεζικού συστήματος. Όνειδος, που καμία χώρα υπεύθυνη και ανεξάρτητη, δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφθεί.
Κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει τι θα γίνει μετά το 2015, με ένα κράτος με τεράστιο δημόσιο χρέος , χωρίς περιουσία και πολίτες χωρίς φοροδοτική ικανότητα.
Δεύτερον γιατί όλοι στο Κοινοβούλιο σιωπούν για τη δανειακή σύμβαση του Μνημονίου 1 και συνεχίζουν να συζητούν με τον Παπακωσταντίνου που την υπέγραψε. Ποιος τελικά αποφάσισε να παραιτηθεί η Ελλάδα από την ασυλία της εθνικής περιουσίας;
Τρίτον γιατί επιτρέπεται στη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, στην εμπεδωμένη αυτή μετριοκρατία και την κεντρική τράπεζα των τοκογλυφικών επιτοκίων , να συμπεριφέρονται ως εκπρόσωποι των δανειστών; Υπάρχει Ένωση στην Ευρώπη με θεσμοποιημένα όργανα ή απλά όργανα πιστωτών;
Τέταρτον γιατί το πολιτικό σύστημα κρύβει από τον λαό την αλήθεια; Ότι δηλαδή όλα αυτά τα πανάκριβα δάνεια , δεν σχετίζονται με την εσωτερική αγορά, ούτε με μισθούς και συντάξεις ή την λειτουργία της οικονομίας , αλλά με την συνέχιση της αποπληρωμής των υπαρχόντων δανείων και μόνον ; Ότι δηλαδή τα δις ευρώ δεν φθάνουν ποτέ στην Ελλάδα , αλλά μένουν στα ταμεία των πιστωτών και απλά η Ελλάδα χρεώνεται επιτόκια από 3% στο 5-6% ;
Πέμπτον γιατί η κυβέρνηση δεν ομολογεί ότι η παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας, των δικτύων, των ΔΕΚΟ, των υποδομών( λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι), των μεταλλείων και των ορυκτών, θα λειτουργήσουν προς όφελος των πιστωτών , χωρίς αυτό να σηματοδοτεί τίποτα για την Ελλάδα, αφού αυτή θα συνεχίσει να αναζητά περίπου το 7-9% του ΑΕΠ της , που θα συρρικνώνεται, προκειμένου να πληρώνει τοκοχρεολύσια, ενώ τα κεφάλαια των δανείων της θα παραμένουν ανελαστικά, μέχρι την χρεοκοπία που μεταξύ 2013-2015 θα την κηρύξει η «Ένωση του Ευρώ».
Έκτον πως είναι δυνατόν να λαμβάνονται ραγδαίες περικοπές κοινωνικών επιδομάτων , μισθών και συντάξεων , με παράλληλη εκτός ελέγχου άνοδο της φορολογίας και η εσωτερική οικονομία και αγορά να μην καταρρεύσει , με την ύφεση και την ανεργία να φθάνουν σε πρωτόγνωρα επίπεδα για ευρωπαϊκή χώρα.
Έβδομον γιατί η Ελλάδα δεν προσπάθησε να βρει μια άλλη λύση με δεδομένο ότι ο χρόνος της δεν έχει εξαντληθεί , αφού τα 57δις ευρώ, από τα 110 δις ευρώ, του Μνημονίου 1 δεν έχουν καν εκταμιευθεί;
Το Μνημόνιο 2 και τα έκτακτα μέτρα φορολογίας και υποβάθμισης εκ νέου του επιπέδου ευημερίας των Ελλήνων, μέχρι την εξαθλίωση θα πρέπει να ψηφισθούν από το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Αυτό σημαίνει ότι στις 28 Ιουνίου οι δοσίλογοι βουλευτές, που φέρονται αποφασισμένοι να προσυπογράψουν το Μνημόνιο-ντροπής, παραχώρησης της χώρας και της περιουσίας της και μόνιμης εξαθλίωσης των Ελλήνων- που θα συνεχίσουν να ζουν ως μέτοικοι και παρίες στην ίδια τους τη χώρα-θα πάνε στο Κοινοβούλιο, να επιτελέσουν την αποτρόπαια πράξη τους. Θα σηκώσουν το χέρι. Θα πουν το όνομα τους.
Το τελικό έγκλημα της Μεταπολίτευσης. Άρχισε με την μυστική συμφωνία για τον «Αττίλα 2» όπου χάθηκε το 40% της Κύπρου, με ευθύνη Καραμανλή και θέλει να κλείσει με την απώλεια του 100% της Ελλάδος, με ευθύνη Παπανδρέου.
Απέναντι τους οι «πρόθυμοι» θα πρέπει να βρουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων , που με τα κορμιά και την ψυχή τους θα εμποδίσουν το Μνημόνιο 2, διατηρώντας ζωντανή την πατρίδα τους και τις πιθανότητες να συνεχίσουν να διαβιούν ως άνθρωποι αυτοί και τα παιδιά τους. Η μόνη γραμμή άμυνας είναι ο ίδιος ο λαός, με όλο του τον όγκο. Μια ζωντανή και συγκροτημένη επανάσταση του Λαού απέναντι στο Κοινοβούλιο, μέσα στο οποίο κρύβεται ο εχθρός, επιχειρώντας την έσχατη πράξη προδοσίας.
Γιατί ο «εχθρός είναι εντός των τειχών».
Για να γίνει κατανοητό το αίσχος με αριθμούς. Η Ελλάδα χρειάζεται , επειδή δεν θα βγει στις αγορές, χάρις στο Μνημόνιο 1, τα δύο επόμενα χρόνια 2012-2013, περίπου 90δις ευρώ. Από το Μνημόνιο 1, δεν έχουν αξιοποιηθεί στο δανεισμό, 57 δις ευρώ. Εάν προσθέσουμε σε αυτά που θα περάσουν στο Μνημόνιο 2 , τα 30 δις ευρώ που υπολογίζεται να προέλθουν από τους ιδιώτες , κλείσαμε. Σύνολο 87δις ευρώ, όσες οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδος.
Οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι στο τρίγωνο Βερολίνο- Βρυξέλλες-Παρίσι , θα πάρουν από τη μία τα διπλά επιτόκια από αυτά που επιβαρύνουν τα χρέη που λήγουν και θα κρατήσουν για τον εαυτό τους και τις πατρίδες τους ένα από τα πιο «γωνιακά οικόπεδα» στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Αφού θα ελέγξουν , θα διαχειρισθούν και θα καρπωθούν το σύνολο της περιουσίας του κράτους και την επικράτεια των Ελλήνων, θα προσθέσουν λογιστικά άλλα 48 δις ευρώ, άρα θα φθάσουν στο μαγικό 135 δις ευρώ. Απέναντι σε αυτά τα ακριβά δάνεια που θα φορτωθούν οι Έλληνες , οι γερμανικές και γαλλικές εταιρείες θα έχουν αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος των Ελληνικών υποδομών, δικτύων, ολιγοπωλίων, ορυκτών, εδαφών, με ελάχιστο τίμημα και απόδοση-προστιθέμενη αξία- αέναη . Οι Έλληνες θα ζήσουν στη βάση του ισολογισμού του προυπολογισμού τους μέσω της φορολογίας, πληρώνοντας επίσης τα δάνεια τους , που θα γίνουν βιώσιμα μετά από αναδιάρθρωση.
Οι Γερμανοί άλλωστε σήμερα πουλούν και τα τελευταία 2,8 δις ευρώ, που είναι εκτεθειμένοι σε Ελληνικά ομόλογα. Άρα μηδέν ρίσκο… μόνον οφέλη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: