ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.11

ΑΠΑΤΗ και ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ αποδείχτηκε η “διαμαρτυρία” των βο(υ)λευτών εχτές κ προχτές!

Από το "udemand" 

Κλείδωσαν τα απίστευτα μέτρα! Χάνουν τουλάχιστον 1 μισθό όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι άμεσα! Θέατρο αποδείχτηκε η “διαμαρτυρία” των βο(υ)λευτών εχτές και προχτές
Δεν έχουν προηγούμενο τα μέτρα που εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο! Μας γυρνάνε σε άλλες εποχές όπου η Ελλάδα ήταν υπο πραγματική κατοχή.
Θέατρο αποδείχτηκε η “διαμαρτυρία” των βο(υ)λευτών εχτές και προχτές καθώς και το παιχνιδάκι με το αφορολόγητο αφού παίρνουν πολύ χειρότερα μέτρα!!
Μεταξύ των σκληρότατων μέτρων, η κυβέρνηση ενέκρινε ομόφωνα την...
έκτακτη εισφορά σε ΟΛΟΥΣ (δημόσιος κ’ ιδιωτικός τομέας) όσους έχουν εισοδήματα άνω των 8.000 ευρώ και η οποία θα ισχύει για 4 χρόνια!!! Η έκτακτη εισφορά θα ξεκινά από 1% έως 3% και για τα εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ θα ισχύει το ποσοστό 3%. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι κάποιος με εισόδημα άνω των 10.000 ευρώ θα χάνει τουλάχιστον έναν μισθό τον χρόνο. Μάλιστα το πρωτοφανές αυτό μέτρο έχει και αναδρομική ισχύ ακόμη και για το 2010!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ισχύει η ιστορία του βοσκού και του λύκου. Γέμισαν τα μπλογκς τις τελευταίες μέρες: Διαμαρτύρονται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο 2, Δεν θα το ψηφίσουν 16 βουλευτές και άλλες τέτοιες κουταμάρες. Εφ' όσον το σκηνικό έχει ξαναπαιχθεί πολλές φορές και πρόκειται πάντα για κακόγουστο θέατρο, γιατί τα μπλογκς παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι υπάρχουν δήθεν και καλοί βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ;