ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.11

OI ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ


Ο Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR
Και ξαφνικά ξύπνησαν οι μνηστήρες. Και τι μνηστήρες! Άλλα προβλήματα δεν έχουμε σ΄αυτό τον τόπο και οι υποτιθέμενοι υπουργοί του λαού και της λύσης των προβλημάτων δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να φροντίζουν για το μέλλον τους, τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα προσωπικά τους οφέλη. Ευτυχώς για την Δημοκρατία και τον λαό δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν και σοβαροί και έντιμοι και ηθικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι μωροφιλόδοξοι οι οποίοι δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά με την καρέκλα της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ. 

Αυτοί ήταν τα αβγά των φιδιών στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ που το έπαιζαν φιλοπαπανδρεϊκοί και φρουροί του Κινήματος.  Και ξαφνικά έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό. Έδειξαν και αποκάλυψαν ότι  το κουστουμάκι που έχουν στην γκαρνταρόμπα τους θέλουν να το φορέσουν ως πρόεδροι του κινήματος. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι όλοι αυτοί οι νταβατζήδες της πολιτικής και οι γερμανοτσολιάδες της μωροφιλοδοξίας. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι οι αχάριστοι, αγνώμονες και οι πολιτικοί της καιροσκοπίας και της πλουτοκρατίας.  Όταν παρακαλούσαν τα λαμόγια να τους δώσει υπουργείο ο Παπανδρέου ήταν ηγέτης τότε. Τώρα τον αμφισβητούν μόνο και μόνο για να γίνουν περισσότερο από ότι είναι, νούμερα της πολιτικής. Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και άλλοι πολιτικοί, έχει έναν πολιτικό πολιτισμό που είναι πολύ μπροστά από πολλούς πολιτικούς στην Ελλάδα. Και το έδειξε με την πράξη του να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία για να σχηματισθεί κυβέρνηση την οποία η πλειοψηφία του ελληνικού λαού απεδέχθη, ελέγχει και παρακολουθεί ώσπου να γίνουν εκλογές. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εκλεγμένος ηγέτης του κόμματος και όταν έρθει η ώρα της κάλπης για την ανάδειξη προέδρου του κινήματος τότε, ας εκτεθούν ως υποψήφιοι, όποιοι από το καταστατικό προβλέπονται.  Και τότε θα μιλήσει και πάλι ο λαός. Οι μωροφιλόδοξοι νάνοι της πολιτικής αλλά και της κομματικής νομοκλατούρας ας κοιταχθούν στον καθρέπτη ποιοι είναι και μέχρι που μπορούν να πάνε.  Και αν αύριο ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, βγάλει την περόνη από την χειροβομβίδα και πει ότι ιδρύει το «Νέο ΠΑΣΟΚ» χωρίς εσάς, ποια θα είναι η τύχη σας στην πολιτική σας ζωή;  Ανύπαρκτη κατά τον λαό. Θα αφανισθείτε από προσώπου γης σε λίγα 24ωρα.  Αυτά προς το παρόν. Καληνύχτα σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Καννελάκι !!!! Οπως πάντα !!! Τέτοια !!!Αλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε !!!Ολο και κάτι θ'αρπάξουμε!!!! Αυτό μας νοιάζει εμάς, οι μωροφιλοδοξίες του κάθε τσάτσου της πολιτικής !!!! Δεν έχεις κάτι άλλο να πεις !!!