ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

Όταν η Εύη (Χριστοφιλοπούλου)… ερωτεύτηκε τον Μάκη (Βορίδη)


xristofilvoridis
Έσταζε κυριολεκτικά μέλι σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου για τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη.
Μπορεί και οι δύο να εκλέγονται στο νομό Αττικής όμως αυτό φαίνεται να μην εμπόδισε την κ. Χριστοφιλοπούλου να εκθειάσει, ουσιαστικά, τον κ. Βορίδη παρά το ότι παραδέχτηκε ότι τους χωρίζουν πάρα πολλά σε ιδεολογικό επίπεδο.
«Χαιρετίζω τη νέου τύπου υπευθυνότητα που θέλει να επιδείξει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρώ ότι στελέχη σαν τον κ. Βορίδη το ενισχύουν αυτό» ήταν μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε η κ. Χριστοφιλοπούλου για να αποδείξει πόσο εκτιμάει τον κ. Βορίδη.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Μεταφορών την κοιτούσε ανέκφραστος, ίσως και λίγο αμήχανος, αφού δεν είχε συνηθίσει να δέχεται τέτοιες επιθέσεις φιλίας με ιδεολογικούς αντιπάλους του δημοσίως.
Διότι κατ' ιδίαν ουκ ολίγοι πάσης φύσεως σοσιαλιστές και αριστεροί δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για τον «τσεκουροφόρο Μάκη» αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζει τις απόψεις του.
Έτσι η... έκρηξη αγάπης της Εύης Χριστοφιλοπούλου έκανε πολλούς να μιλήσουν για έναν τεράστιο πολιτικό... έρωτα ο οποίος όμως θα μείνει ανεκπλήρωτος αφού είναι πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: