ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

Ετοιμάζουν «σφαγή» στα Ταμεία

Όσοι είχαν το θράσος να προστατέψουν το αίμα των ασφαλισμένων, θα λογοδοτήσουν κατ΄ εντολή της Γερμανικής κατοχικής κυβέρνησης

 

Ο Φασισμός δεν πέθανε, κυβερνά την Ελλάδα!!!

Να σου λένε οι απατεώνες δωσίλογοι, προδότες, τοκογλύφοι, κερδοσκόποι,  κάνοντας το μαύρο άσπρο ότι δεν σκέφτεσαι την πατρίδα σου όταν λες ότι δεν θέλω να πεθάνω, είναι μεγάλη προσβολή κατά του ανθρώπινου είδους!!!

Παπαδήμος ή χούντα, ή Τσολάκογλου ή κατοχική κυβέρνηση αυτό και το ίδιο!!!
  Αυτοί που έχουν καραβιές τα εκατομμύρια και το κλεμμένο αίμα των Ελλήνων σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ OFF SHORE είναι οι Έλληνες ηγετες μας!!!

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό τον Λουκά Παπαδήμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργώντας με τακτικές που η Χούντα μοιάζει με λίκνο της δημοκρατίας μπροστά τους, αποφάσισαν να… υπάρξουν κυρώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο PSI.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η κυβέρνηση αλλά και η Ευρώπη είχαν διασαφηνίσει ότι η συμμετοχή στο «κούρεμα» είναι προαιρετική!!! Φανταστείτε να μην ήταν…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: