ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

(video) Οι Παπανδρέου-Σαμαράς από την Ντοβίλ στο PSI

Στα μέσα Οκτωβρίου του 2010 στο Ντοβίλ της Γαλλίας, οι ηγέτες Γαλλίας και Γερμανίας ανακοίνωσαν, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση στα υπόλοιπα μέλη της Ευρωζώνης, ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας στην Ευρώπη, θα  χάνει χρήματα πρώτα ο ιδιώτης δανειστής δηλαδή οι τράπεζες. Συμφώνησαν δηλαδή το  private sector involvement (PSI) που είναι η  συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα,  σε πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. Η Ελληνική πολιτική ηγεσία ακολουθώντας της οδηγίες και της συμβουλές της ελληνικής τραπεζικής αγοράς θα αντιδράσει  στο PSI με πάθος.
 Στην αναλύση του Παπανδρέου  ακόμη και πρόσφατα αυτή η απόφαση στο Ντοβίλ ήταν Λάθος

καθώς Μετά την Ντοβίλ επειδή η γαλλογερμανοί αποφάσισαν να κουρέψουν χρέος οι πιστωτές μας ανέβεσαν τα Spread σε αστρονομικά ύψη και το παιχνίδι της Ελληνικής χρεοκοπίας χάθηκε τότε.
Ο τότε πρωθυπουργός λοιπόν αντί να πάρει την απόφαση της Ντοβίλ παραμάσχαλα και να την εφαρμόσει μειώνοντας το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους για την χώρα μας άμεσα, πριν ενάμισι χρόνο τον Οκτώβριο του 2010, επιδόθηκε στο αγαπημένο του σπορ αυτό του Χάσιμου πολύτιμου χρόνου. Βεβαίως εκείνη την στιγμή η αντιπολίτευση στην Ελλάδα  κυνηγούσε την αντιμνημονιακή της τύχη οπότε το περιβάλλον δεν ήταν  και τόσο καλό.
Ο Αντώνης Σαμαράς  θα  αναφερθεί στο Λάθος της Ντοβίλ ως Το δεύτερο  λάθος  της Ευρώπης στην διαχείριση της κρίση καθώς  καθιέρωσε τον κανόνα της διάσωσης κρατών και με τη συμμετοχή των ιδιωτών.
Για αυτή την θέση ο Σαμαράς είχε δεχτεί συγχαρητήρια από τον ανεκδιήγητο  Φ. Ρεσλερ σύμφωνα με τα Επίκαιρα.  Το πρώτο λάθος σύμφωνα με τον Σαμαρά αφορά και πάλι την τραπεζική αγορά (Τυχαίο) και είναι η συμφωνία «Βασιλεία ΙΙΙ».
Χρειάστηκε να έρθει ο Ιούνιος των Αγανακτισμένων η μισοπαραίτηση ΓΑΠ και η  αλλαγή Ηγεσίας στο ΥΠΟΙΚ  με τα φοβερά αγγλικά του Βενιζέλου και  το “bottom in to  the Barel”, για να τεθούν οι βάσεις για το PSI  στην αρχή στο 28% και μετά στο 53%.  Λίγο μετά το 53% ο ΓΑΠ θα προκηρύξει Δημοψήφισμα και θα απομακρυνθεί.
Σήμερα
 Σήμερα μετά την επιτυχία του PSI ο κ Παπανδρέου θα πει: «Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο, ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία. Η συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα, το λεγόμενο PSI, ολοκληρώνεται με θετικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του χρέους, αλλά και για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δύο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ.
O Σαμαράς  σήμερα εμφανίζεται δικαιωμένος: Δικαιωθήκαμε για την θετική εξέλιξη της ανταλλαγής των ομολόγων αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη.
Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011 λίγο μετά την απόφαση για το PSI o Σαμαράς θα το χαρακτηρίσει:
 
 ως την  μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της αποτυχημένης πολιτικής  που ήλθε κατευθείαν από τις Βρυξέλλες και άλλα φοβερά και τρομερά!
 papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια: