ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.12

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε όλους του Έλληνες πολίτες σε  παράσταση διαμαρτυρίας στην Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή Δημητρίου 3 & Υψηλάντου, απέναντι από το Πολεμικό Μουσείο) την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00 για να διατρανώσουμε μπροστά στην Γερμανίδα Καγκελάριο κα Α. Μέρκελ την αντίθεσή μας στην μετατροπή της Χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο.

Στο Γερμανό Πρέσβη θα επιδοθεί Ψήφισμα Διαμαρτυρίας για να απαιτήσουμε τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και την επιστροφή του Κατοχικού Δανείου καθώς και την παράδοση στις ελληνικές αρχές της περιβόητης «Λίστας Χριστοφοράκου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο 10.000.000 Έλληνες αλλά και οι πέτρες,και τα μάρμαρα,θα έπρεπε να είναι επί ποδός.Τέτοιος εξευτελισμός ανήμερα της εισβολής των Γερμανών στην πρώτη Γερμανική κατοχή δεν έχει ματαγίνει!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΠΕΡΕΖ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.