ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.12

'H ΑΥΤΟΙ 'H ΕΜΕΙΣ



Βλέποντας στην τηλεόραση, ένα γκάλλοπ από διάφορους δυστυχισμένους πατριώτες μας, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι, που όντας άνεργοι και οι δύο, δηλώνουν με συντριβή μπροστά στον φακό, ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στο παιδί τους, ούτε τα απολύτως αναγκαία (φαγητό, σχολικά είδη κ.α.) διερωτώμαι: αυτοί οι άθλιοι που υπηρετούν αυτό το πανάθλιο σύστημα, αναμασώντας συνεχώς ότι όλα αυτά γίνονται για να σωθεί η χώρα, για ποιο είδος σωτηρίας μιλούν και ποιοι θα είναι αυτοί που θα σωθούν (εκτός βέβαια από αυτούς τους ίδιους) που ζουν ζωή χλιδάτη και πολυτελή, πατώντας πάνω στο πτώμα (όπως το κατάντησαν) του δύστυχου λαού μας, που δεν τους αρκεί το ότι η βρώμικη  πλούσια ζωή τους στηρίζεται στην ολοσχερή απομύζηση του αίματός του, αλλά θέλουν, να τον εξαφανίσουν και βιολογικά, εκτελώντας με ζήλο το χατίρι των μισΕλλήνων αφεντικών τους, που ξεδιάντροπα τους γλύφουν σαν παλιόσκυλα, χωρίς την παραμικρή ντροπή για την αθλιότητά τους.
Κρίμα που δεν ζη ο Βίκτωρ Ουγκώ, να δει κάτι που ούτε η εξαιρετική συγγραφική του φαντασία θα μπορούσε να συλλάβει, ώστε να τους συμπεριλάβει στο αριστούργημά του : <<ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ>>  Αυτή θα ήταν και η μόνη δημοσιότητα που θα τους άρμοζε.
Για να μην γίνομαι κουραστικός, προσπαθώντας να αποδείξω την απόλυτη ευθύνη των κομμάτων (ανεξαρτήτως χρώματος) παραπέμπω όσους ενδιαφέρονται για μια τέτοια ανάλυση, στο πόνημά μου: ΜΙΑΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, που έχει δημοσιευθεί σε εφημερίδες και σε sites και αναφέρει διεξοδικά, τόσο την ανάγκη απαλλαγής μας από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των κομμάτων, όσο και τους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό.
Εφαρμόζοντας την κατάπτυστη πολιτική τους, δεν περιορίζονται μόνο στην πιστή εφαρμογή των σύγχρονων μεντόρων τους (Κίσιγκερ, Μέρκελ, Τροϊκανών κ.τ.λ.π.) αλλά ανασύρουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τις Μακιαβελλικές και Μεττερνιχικές συμβουλές, όπως το: Διέρει και βασίλευε, το οποίο οφείλω να ομλογήσω το εφαρμόζουν με μεγάλη μαεστρία.
Εφαρμόζοντες την προς τα κάτω εξίσωση, με την μέθοδο του σαλαμιού, ξεσηκώνουν τους μισούς απελπισμένους εναντίον των άλλων μισών, βρίσκοντας – ανακαλύπτοντας προσχήματα, ώστε αν τύχει το ξεροκόμματο του ενός να έχει περισσότερη ψύχα από του άλλου, να καθοδηγούν μια μεταξύ τους διαμάχη, όχι με στόχο να πάρουν και αυτοί ξεροκόμματο με περισσότερη ψύχα, αλλά με στόχο, να αφαιρεθεί η ψύχα και από το ξεροκόμματο των άλλων.
 Βέβαια στα πλαίσια της δήθεν διόρθωσης του συστήματος, φροντίζουν, παρά την παράλυση του κρατικού μηχανισμού,  για την άμεση εφαρμογή της είσπραξης των διάφορων χαρατσιών και την ταχύτατη έκδοση δικαστικών αποφάσεων εναντίον βιοπαλαιστών, ενώ σκανδαλωδώς κωλλυσιεργούν, τις αποφάσεις εναντίων των εγκληματιών συντρόφων – συνεταίρων τους .
Επίσης όταν πρόκειται για δημοσίευση ονομάτων ενόχων ή υπόπτων, αν αυτά αφορούν άτομα κατωτέρας τάξης, δημοσιεύονται αμέσως από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ενώ αντιθέτως αν πρόκειται για υψηλά ισταμένους, αυτά καλύπτοναι από το τεράστειο και σκοτεινό
 πέπλο της ομερτά.
Τελειώνοντας, για να μην γίνομαι κουραστκός, δεν θα προχωρήσω στον ατέλειωτο κατάλογο των κατάπτυστων ενεργειών τους, αλλά, θα αναφέρω μόνο δύο τεράστειας σημασίας γεγονότα που μας απέκρυψαν εντελώς, γιατί έκαναν <<τζιζ>> ! ! !
Το ένα είναι η πρόσφατη (εδώ και δυο χρόνια ) εξέλιξη στην Ευρωπαϊκή Ισσλανδία, που βίωνε παράλληλη οικονομική κρίση με εμάς, που όμως έχοντας  ΠΡΟΕΔΡΟ, κατώρθωσε, να ορθοποδήσει και αφού διέγραψε χρέος και κόμματα, ακολουθεί τώρα πια, τον δρόμο της προόδου .
Το άλλο έχει πολύ πιο σοβαρές συνέπειες για εμάς και στοιχειοθετεί για τα λαμόγια μας, κατηγορία εσχάτης προδοσίας, που τα παπαγαλάκια, συμμέτοχα και αυτά στο έγκλημα, μας αποκρύπτουν.
Το θέμα είναι η προσφορά από σύλλογο  πλουσίων και πατριωτών ομογενών μας,  που ίδρυσαν τον σύλλογο αυτό, με σκοπό, την κατάργηση – εξάλειψη του Ελληνικού χρέους, 600 δις ευρώ, τα οποία οι σωτήρες  μας,  σύμφωνα με τις δεσμεύσεις τους,  για την πλήρη εξαφάνισή μας, απέρριψαν, αναγκάζοντας τους ομογενείς, να καταθέσουν τα χρήματα σε τράπεζα του Καναδά και να αποστείλουν το καταθετήριο στην κυβέρνηση ώστε να τα εισπράξει και να διαγράψει το χρέος μας, βάζοντας βέβαια ένα – δύο όρους, ο βασικώτερος των οποίων είναι η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών. (Οι άνθρωποι είναι πατριώτες, όχι κορόϊδα). Βέβαια  όπως καταλαβαίνετε, δεν σφάξανε, για να δεχθούν τέτοιους  όρους. Μην ξεχνάμε ότι σέρνονται και επικίνδυνες επιδημίες: λυντσαρίσματα, κρεμάλες κ.λ.π.
Έτσι τώρα επιδίδονται στην τελευταία και κωμικοτραγική θεατρική τους παράσταση, ότι δήθεν  το μνημόνιο που υπέγραψαν το διαπραγματεύονται <<σκληρά>> με τα αφεντικά τους για να μας ελαφρύνουν τον αβάσταχτο πόνο που φασιστικά μας επέβαλαν.
Αν κάποιος πιστεύει λέξη από αυτά, τότε πέτυχαν να μας μεταβάλουν σε κουτορνίθια και όλα αυτά δεν υπάρχει ελπίδα να τα αποφύγουμε.
Γι΄αυτό μόνο ένας δρόμος υπάρχει: ή εμείς, ή αυτοί.         
Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: