ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.12

Δήμοι: Λόγω διορθώσεων το «καπέλο» στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Το αυξημένο ΤΑΠ που στάλθηκε, μέσω λογαριασμούς της ΔΕΗ, στους πολίτες είναι αποτέλεσμα διορθώσεων είτε τετραγωνικών μέτρων είτε τιμής αντικειμενικής αξίας και δεν είναι «εν κρυπτώ» απόφαση, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με τα όσα λέει ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς στην ιστοσελίδα, υπάρχει αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω ΤΑΠ, αλλά όχι εξαιτίας της αύξησης στην ζώνες των ακινήτων, αλλά επειδή υπήρξε διόρθωση στα τετραγωνικά.
Ο γραμματέας του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού Νίκος Κατούμης σημειώνει ότι υπάρχει από τις 30 Νοεμβρίου 2011 ομόφωμη - κανονιστική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία γίνεται μια προσπάθεια να υπάρξει ενιαίος συντελεστής σε όλο το δήμο, και αλλού παρατηρείται αύξηση και αλλού μείωση.
Στο Χαλάνδρι, τέλος, αυτό που έγινε είναι να εφαρμοστεί ό,τι λέει το υπ. Οικονομικών, με βάση τις αντικειμενικές αξίες που υπάρχουν (από το 2007). Στο δήμο οι ζώνες που υπήρχαν ήταν με βάση τις αντικειμενικές αξίες προ του 2000. Έτσι, αφού πρώτα έγινε η διόρθωση, προχώρησε σε υπολογισμό των αναδρομικών που πρέπει να δοθούν από τους πολίτες που ήταν σε «λάθος» ζώνη βάσει του άρθρου 2, παρ. 1 του Ν.344/68 (δηλαδή υπολογίστηκε η τελευταία πενταετία, και από πέρυσι το Μάιο άρχισε να στέλνεται το αναδρομικό ΤΑΠ).

 http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: