ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα τελευταία λόγια του Λεωνίδα Τζανή και η αλήθεια για την αυτοκτονία του


tzanisleonidas
Σε τραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση της αυτοκτονίας του πρώην βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος με ένα καλώδιο στο υπόγειο του σπιτιού του στον Βόλο στις 8.05 το βράδυ της Πέμπτης από τη σύζυγό του.
Όπως διαβεβαίωσαν το diktionews.gr δύο άνθρωποι οι οποίοι μίλησαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες – ο ένας το μεσημέρι λίγες ώρες πριν από την έσχατη πράξη του αυτόχειρα – ο Λεωνίδας Τζανής είχε πέσει σε κατάθλιψη εδώ και 10 ημέρες, όταν δηλαδή βγήκε στη δημοσιότητα η λίστα με τους πολιτικούς τους οποίους ερευνά το ΣΔΟΕ.
«Από το 2004 που δεν ξανασχολήθηκα με την πολιτική, δουλεύω ως δικηγόρος. Αν είχα βγάλει τόσα λεφτά θα ασχολιόμουν με τη μαχόμενη δικηγορία μεροδούλι, μεροφάι; Δεν μπορώ να αντικρίσω στα μάτια κανέναν από την ημέρα που βγήκε αυτή η λίστα» είπε στον φίλο του το μεσημέρι της Πέμπτης.
Παρά τις προσπάθειες που έκανε και ο συγκεκριμένος άνθρωπος να τον κάνει να νιώσει καλύτερα – αφού ούτε αυτός περίμενε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας – αλλά και άλλοι φίλοι του, ο Λεωνίδας Τζανής έβαλε τέλος στη ζωή τους με τον φρικτό αυτό τρόπο.
Το όνομα του αυτόχειρα εμφανιζόταν στη λίστα των 36 πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού.
Η έρευνα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες». Ο Τζανής ελεγχόταν από το Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης.
Τραγική ειρωνεία; Λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης είχε κοινοποιήσει απάντηση στις εξώδικες διαμαρτυρίες των Νίκου Κωνσταντόπουλου και Μιχάλη Καρχιμάκη, υπογραμμίζοντας ότι κανένα στοιχείο που να συνδέεται με τα όσα σχετικά αναφέρονται στον Τύπο, δεν έχει περιέλθει σε γνώση του ιδίου και των αρμόδιων υπηρεσιών των οποίων προΐσταται πολιτικά.
Και βέβαια ας μη μας διαφεύγει η δήλωση που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος: «Επισκέφτηκα τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλο . Προς τιμήν του με ενημέρωσε πως δεν υφίσταται λίστα ΣΔΟΕ με πολιτικά πρόσωπα. Είναι μια στημένη ιστορία. Σε αντίθεση με τον κ. Μαυραγάνη, που πρέπει να ενεργεί όχι ως ανιψιός τραπεζίτη, που έλεγε πως δεν μπορώ να δώσω στοιχεία γιατί γίνεται έρευνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: