ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.12

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ... ΤΑ ΔΟΤΑ ΛΑΜOΓΙΑ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ VID

Σχιζοφρενικό! Ο Ευ. Βενιζέλος φτύνει τα μέτρα που θα συνυπογράψει!

Εδώ τρελοκομείο η Ελληνική Δημοκρατορία, κοινώς Λαμογιστάν! Άλλος για ζουρλομανδύα;

Ο αυτισμός θεραπεύεται; Όοοχι βέβαια! Είναι ανίατη ασθένεια, μια ισόβια αναπτυξιακή διαταραχή, που εμποδίζει τα άτομα να κατανοούν σωστά όσα βλέπουν, ακούν και γενικά αισθάνονται. Αυτά τα θλιβερά συμπτώματα δεν βλέπουμε στους πολιτικούς μας και τραβάμε τα μαλλιά μας; Sure! Επομένως είναι αυτιστικοί.

Επίσης πάσχουν και από Αλτσχάιμερ, οι καημένοι... Το Αλτσχάιμερ είναι μια εκφυλιστική ασθένεια που πρώτα προβάλλει τη μνήμη, και γι' αυτό οι πολιτικοί μας ξεχνούν αυτά που έλεγαν και έκαναν λίγο πριν. Μην τους παρεξηγείτε λοιπόν! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι!


 Πώς δεν το καταλαβαίνουν, Πάνο Καμμένε; Το παρακαταλαβαίνουν μάλιστα, παρότι αυτιστικοί! Άλλωστε αυτά που λες εσύ τώρα τα έλεγε κατά κόρον τότε που ήταν στην Αντιπολίτευση ο Αντώνης Σαμαράς. Όταν όμως έγινε πρωθυπουργός τα έκανε γαργάρα διότι έτσι υπηρετεί τ' αφεντικά του μέσα κι έξω από την Ελλάδα. 
Θα μου πεις μπορεί να πάσχει από Αλσχάιμερ ο άνθρωπος και δεν θυμάται τι έλεγε...

Ας τα να πάνε... Έχουμε μπλέξει άσχημα, και δεν υπάρχει ο ξεμπλέκων!





ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: ΣΕΦΕΡΟΥ
ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΤΙΤΛΟΥ: ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: