ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.12

Η «λίστα Λαγκάρντ» δείχνει το πώς και το γιατί της κατάντιας μας

Η αποχώρηση Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει κάτι στη σημερινή αρνητική πορεία του κόμματος, που είδε τα ποσοστά του να συρρικνώνονται στο 25% της εκλογικής δύναμης, που συγκέντρωσε πριν τρία χρόνια...

Όμως, οι λόγοι που επικαλέστηκε για την παρακράτηση της «λίστας Λαγκάρντ», είναι κενοί περιεχομένου και γι αυτό έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Κι αυτό, γιατί οι δικαιολογίες του τύπου, νόμιζα ότι πήρα αντίγραφο από το Διώτη και όχι το πρωτότυπο, δεν ταιριάσουν σε ένα κατά τα άλλα ευφυή άνθρωπο, που πέρασε διαδοχικά αυτό το κρίσιμο διάστημα από τα υπουργεία Άμυνας και Οικονομικών.

ο Τάσος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στο Foxblog.gr

Όφειλε και να έχει ενεργήσει και ως υπουργός και ως μέλος της συγκυβέρνησης με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκαλυφθούν οι φοροφυγάδες, να αναγκαστούν να αποδώσουν τα οφειλόμενα στο κράτος προκειμένου να εισφέρουν στην ασθμαίνουσα την ελληνική οικονομία.

Σε ότι αφορά την άποψη, ότι το περιεχόμενο της λίστας ήταν προϊόν υποκλοπής και γι αυτό δεν ήταν αξιοποιήσιμο, την απάντηση έχουν δώσει, τόσο οι γάλλοι, όσο και οι γερμανοί που δεν το πέρασαν στις δικαστικές αρχές, αλλά στο δικό τους ΣΔΟΕ, δεν το είδε νομικίστικα, απλά κάλεσαν τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στις φορολογικές αρχές, για να αποδώσουν τα τυχόν οφειλόμενα στο δημόσιο με την απειλή, ότι διαφορετικά θα δημοσιοποιήσουν τη λίστα.

Το αποτέλεσμα στη Γαλλία ήταν να προσέλθουν περισσότεροι από τους αναγραφόμενους στη λίστα. Θα πει κανείς ότι στη χώρα μας είναι δυνατόν η όλη διαδικασία να λειτουργήσει στεγανά χωρίς διαρροές από τις ελληνικές φορολογικές αρχές; Η απάντηση με το χέρι στην καρδιά είναι όχι και ήδη την επικαλέσθηκε ως δικαιολογία ο Γ. Παπακωνσταντίνου, που υποστήριξε, ότι έδωσε επιλεκτικά 20 ονόματα από τη «λίστα Λαγκάρντ» για έλεγχο στο ΣΔΟΕ, φοβούμενος εκβιασμούς από επίορκους παραλήπτες.

Βεβαίως ο Ε. Βενιζέλος δικαιολογούμενος για το θάψιμο της λίστας είπε, ή μάλλον μετέφερε μέσω «ρεπορτάζ», ότι οι δεν αξιοποιήθηκε η «λίστα Λαγκάρντ», γιατί υπήρχαν τότε κρίσιμες συνομιλίες με τις ελβετικές αρχές για την σύναψη διακρατικής συμφωνίας που αφορά την φορολόγηση του συνόλου των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία. Για να προσθέσουν ότι οι ελβετικές αρχές θα διέκοπταν τις διαπραγματεύσεις αν στην Ελλάδα χρησιμοποιούσε τη λίστα που ήταν προϊόν υποκλοπής.

Δυστυχώς στη χώρα μας το πολιτικό σύστημα, που ευθύνεται για την οικονομική, πολιτική και κοινωνική χρεοκοπία εξακολουθεί να θεωρεί τον ελληνικό λαό στο σύνολό του ως άτομα μειωμένης πνευματικής ικανότητας και με παιδαριώδη ψέματα επιχειρεί να καλύψει, λάθη, παραλήψεις και γιατί όχι προσπάθειες συγκάλυψης προσώπων, που έχουν καταληστεύσει το ελληνικό κράτος.

Γιατί αν πιστέψουμε ότι δεν γνώριζαν πως έπρεπε να κινηθούν, γιατί δεν ρώταγαν τους γάλλους, τους γερμανούς ή τους αμερικανούς, που είχαν αποτελέσματα από την ίδια λίστα, όταν αυτή περιήλθε στα χέρια τους; Έχουν λιγότερη δημοκρατία αυτές οι χώρες;

Σέβονται άραγε λιγότερο τα προσωπικά δεδομένα; Από την άλλη πλευρά δείχνουν να μην τους ενοχλεί η οικονομική υποδούλωση της χώρας με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους, δεχόμενοι αδιαμαρτύρητα να γίνουν υποτακτικοί των τροϊκανών και τους ενοχλεί μήπως και θίξουν τα προσωπικά δεδομένα κάποιων, που έστειλαν χρήματα που δεν φορολογήθηκαν από την Ελλάδα στην Ελβετία;

Είναι προφανές γιατί φτάσαμε σε αυτή τη σημερινή κατάντια. Μόνο που οι υπεύθυνοι, αντί να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, εξακολουθούν να έχουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας και να συμμετέχουν στη νομή της εξουσίας.

Όπως καθημερινά αντιλαμβάνονται οι πολίτες, η ψήφος τους δεν έφερε την επιδιωκόμενη νέμεση, μια και εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε εκβιαστικά διλλήματα και σε εναλλακτικές λύσεις, που διόλου δεν έπειθαν ότι αποτελούν διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα, που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού…
 
Αντικρυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: