ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.12

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ





Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα με τίτλο “Εξαπάτηση Εκλογέων” αναφέρει επ΄ ακριβώς τα εξής: «Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή».
Το παραπάνω άρθρο του Ποινικού Κώδικα, έδωσε την αφορμή στον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Β. Κόκκινο να γράψει άρθρο στην εφημερίδα “Αξία” στις αρχές του Οκτωβρίου 2011, με τίτλο “Η εξαπάτηση του λαού είναι τιμωρητέα”. Στο συγκεκριμένο άρθρο στον πρόλογό του αναφέρει o κ. Κόκκινος, όσα προβλέπει το άρθρο 162 και συνεχίζει: «Ο Πρωθυπουργός μας (Γεώργιος Παπανδρέου) υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού». Στη συνέχεια του άρθρου αναφέρεται μια σειρά αποφάσεων του τότε Πρωθυπουργού, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε υποσχεθεί πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και εν τη πράξη στοιχειοθετούν το αδίκημα που ρητά αναφέρεται στο άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα, σημειώνοντας ιδιαιτέρως: «Θα έπρεπε, επομένως, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τριάντα (30) βουλευτές της αντιπολιτεύσεως, αντί να φλυαρούν ασκόπως προς παραμυθίαν του πενομένου ελληνικού λαού, να ζητήσουν με έγγραφό τους την άσκηση της νομίμου ποινικής διώξεως κατά του υπαιτίου».  
            Δυστυχώς, σ΄αυτή τη χώρα, η ατιμωρησία δημιουργεί πάντα κακά προηγούμενα για όλους τους μελλοντικούς Πρωθυπουργούς, οι οποίοι προεκλογικά «παραμυθιάζουν» με ασύστολα και ανεφάρμοστα ψεύδη τον Ελληνικό λαό, σε μια προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου του. Βεβαίως, την τακτική αυτή δεν ήταν δυνατόν να αποφύγει και ο νυν Πρωθυπουργός της πατρίδας μας, ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Κατά το παρελθόν σε άρθρα μου, όπως «ο σύγχρονος Μαυρογιαλούρος»,  http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/260-o-syhronos-mavrogialouros
πολλές φορές επεσήμανα ανεφάρμοστα ψεύδη που απηύθυνε στους Έλληνες ψηφοφόρους ο κ. Σαμαράς, προκειμένου να εκλεγεί Πρωθυπουργός. Σήμερα, λοιπόν, θα σας παραθέσω επιπλέον, τις «18 προτάσεις της ΝΔ για την οικονομία», όπως τις εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς, δυο εβδομάδες πριν από τις τελευταίες εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, από του βήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Και δεν είναι τυχαίο το χρονικό διάστημα που επέλεξε για να ανακοινώσει το νέο πακτωλό ψεμάτων του προς τον Ελληνικό λαό. Ήταν αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, όταν το κόμμα του κατέγραψε τα χαμηλότερα εκλογικά αποτελέσματα (18,85% επί του εκλογικού σώματος) από ιδρύσεως της ΝΔ. Έτσι, εκτός της κατατρομοκράτησης του λαού, μέσω του διλλήματος, για την παραμονή της χώρας ή όχι στην ευρωζώνη και στο ευρώ, έπρεπε να εξαγγείλει και νέες ανεφάρμοστες υποσχέσεις, του τύπου «λεφτά υπάρχουν», προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματός του. Θα θυμηθούμε, λοιπόν, τις υποσχέσεις του, και θα συμφωνήσουμε πιστεύω, πως αυτές οι υποσχέσεις, στο σύνολό τους έμειναν ανεκπλήρωτες παρ΄ ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά διάγει τον τέταρτο μήνα ύπαρξής της: «1) Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων, των πολυτεχνικών επιδομάτων, καθώς και των εποχικών επιδομάτων στα επίπεδα που ήταν το 2009. Επίσης, αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία. 2) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια. 3) Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς. 4) Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών. 5) Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. 6) Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000. 7) Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, υποφερτό για όλους. 8) Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών. 9) Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια, ως το 2016 τουλάχιστον. 10) Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται, αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον. 11) Μέτρα για τους δανειολήπτες. 12) Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία. 13) Εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 14) Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο, που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά. 15) Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. 16) Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης. 17) Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη με ανακοπή της λαθρομετανάστευσης. 18) Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ».
            Για όλα τα παραπάνω, θα επικαλεσθώ τον αρχαίο Έλληνα στρατηγό και ιστορικό, Θουκυδίδη (460-398 π.Χ) ο οποίος είχε πει: «Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…»   
Παράλληλα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και τα παρακάτω:
O κ. Σαμαράς, από το Ζάππειο Μέγαρο διατύπωνε και εξακολουθεί να διατυπώνει πως έχει δεσμευτεί για έλεγχο των «πόθεν έσχες», όλων των προσώπων που διετέλεσαν σε κυβερνητικές θέσεις από το 1974 και μετά. Πιο συγκεκριμένα είχε πει: «Το πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών θα ελέγχεται συνταγματικά από ειδικό σώμα. Αυτά που προτείνω συνιστούν αληθινή ανατροπή! Επανάσταση! Όχι βίαιη, αλλά αληθινή επανάσταση. Δεν θέλω να συγκυβερνήσω με το χθες (όπου εννοούσε το ΠΑΣΟΚ). Θέλω η πατρίδα μας να φύγει μπροστά. Στο αύριο»! 
Πραγματικά, συμφωνώ με τις αγαθές προθέσεις του κ. Πρωθυπουργού, να ζητά δηλαδή, επιτακτικά τη διενέργεια ελέγχου για το «πόθεν έσχες», όλων των προσώπων που διετέλεσαν σε κυβερνητικές θέσεις από το 1974 και μετά, αλλά θα του θυμίσω πως «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται». Έτσι, θα του προτείνω, ο έλεγχος του «πόθεν έσχες», να ξεκινήσει από όλους εκείνους τους πολιτικούς που στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, προέβησαν στην ίδρυση πολιτικού κόμματος, προκειμένου να αποδειχτεί ο τρόπος ίδρυσης των κομμάτων αυτών, η χρηματοδότηση και η λειτουργία των. Και αναφέρομαι στον κ. Στεφανόπουλο (Δημοκρατική Ανανέωση), στον κ. Αβραμόπουλο (Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών), στον κ. Τσοβόλα (Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα), στον κ. Μάνο (Ταύροι και στη συνέχεια Δράση), στον κ. Καρατζαφέρη (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός), στην κ. Μπακογιάννη (Δημοκρατική Συμμαχία) και βεβαίως, στον ίδιο τον κ. Σαμαρά (Πολιτική Άνοιξη). Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα αποδειχτεί, ποιο μικρό κόμμα χρηματίστηκε από την πολυεθνική γερμανική εταιρεία Siemens, σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Χριστοφοράκου στην γερμανική δικαιοσύνη και ακολούθως την καταγγελία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη.
Επιπλέον, από το φύλο της Κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», προέκυψε μέγα πολιτικό ζήτημα με το απολεσθέν CD που περιέχει ονόματα χιλιάδων Eλλήνων καταθετών σε ελβετικές τράπεζες. Ο ηλεκτρονικός δίσκος, τον οποίο παρέδωσε στον τότε Υπουργό Οικονομικών, στα τέλη του 2010, κ. Παπακωνσταντίνου, η τότε γαλλίδα ομόλογός του και νυν Πρόεδρος του ΔΝΤ, κ. Lagarde, περιέχει 1.991 καταθέτες. Από τότε μέχρι σήμερα αυτό το φοβερό πειστήριο, βρίσκεται μεταξύ του κ. Παπακωνσταντίνου, του κ. Διώτη και του ΣΔΟΕ. 
Σε πολύ δύσκολες εποχές για την πατρίδα μας, όπου ο Ελληνικός λαός οδηγείται στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση και δεκάδες εκατοντάδες συμπολίτες μας μετατρέπονται καθημερινά σε νεόπτωχους, η τρικομματική Κυβέρνηση Σαμαρά, έχει καθήκον και ιερή υποχρέωση να ασχοληθεί άμεσα με το φλέγον αυτό ζήτημα προκειμένου διά μέσω των ερευνών, να αποδειχτεί εάν αυτά τα ποσά δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους και εάν έχουν φορολογηθεί, ώστε να αποδοθούν αστικές και ποινικές ευθύνες σε αυτούς που παρανόμησαν εις βάρος της πολιτείας και των συμφερόντων του λαού. Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί εάν στον ηλεκτρονικό δίσκο, συμπεριλαμβάνονται και πολιτικά πρόσωπα. Εάν ναι, τότε θα πρέπει να ελεγχθούν εκείνα, καθώς επίσης και τα συγγενικά τους πρόσωπα, για ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που πιθανώς να έχουν στην Ελβετία.  
Συνεπώς, κύριοι συγκυβερνώντες, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xanax online no prescription xanax high bp - xanax 2 pill id

Ανώνυμος είπε...

generic xanax buy xanax hong kong - buy alprazolam online no rx

Ανώνυμος είπε...

tramadol online no prescription too much tramadol for dogs - buy tramadol cod overnight

Ανώνυμος είπε...

tramadol 50 mg buy tramadol 50mg - buy tramadol powder

Ανώνυμος είπε...

xanax online xanax no prescription cheap - buy xanax answers

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online buy tramadol online 100mg - tramadol hcl mylan 50 mg

Ανώνυμος είπε...

xanax online xanax like drugs - xanax extended release generic

Ανώνυμος είπε...

buy carisoprodol carisoprodol soma side effects - zanaflex vs carisoprodol

Ανώνυμος είπε...

buy carisoprodol carisoprodol like soma - soma carisoprodol tablets 250mg

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol hcl vs tramadol - street value for tramadol 50mg

Ανώνυμος είπε...

cialis online no prescription canada cialis daily wikipedia - cialis online pharmacy usa

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online buy cheap tramadol cod - buy tramadol online mastercard overnight

Ανώνυμος είπε...

cheap tadalafil cialis online malaysia - what does generic cialis look like

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online with mastercard tramadol hcl 50 mg a narcotic - tramadol for dogs human use

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol tramadol high liver enzymes - tramadol 50 mg recreational use

Ανώνυμος είπε...

tramadol buy tramadol 50 mg ratiopharm - buy tramadol online cod no prescription

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy tramadol online paypal - tramadol withdrawal anxiety

Ανώνυμος είπε...

learn how to buy tramdadol where to buy tramadol online legal - buy tramadol cod fedex

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol cod online buy tramadol store - where to buy tramadol online forum

Ανώνυμος είπε...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online in australia - tramadol overdose symptoms dogs

Ανώνυμος είπε...

cheapest ativan ativan withdrawal after 1 week - buy ativan toronto

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol dose pediatric - ok take 2 tramadol 50 mg

Ανώνυμος είπε...

xanax medication 1mg lorazepam compared xanax - xanax drug depression