ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.12

Η ΕΛ.ΑΣ. σε ρόλο εικονολήπτη, ηχολήπτη, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

κοιν. ΔΣ ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΦΕ, υπουργό Σ. Κεδίκογλου, Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ. 

Δυστυχώς, είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαστε με το θέμα αλλά όλοι οι αρμόδιοι κωφεύουν γι' αυτό επανερχόμαστε.

Κύριοι, δεν μπορούμε να ανεχθούμε στο ελάχιστο την υποκατάσταση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος από κρατικές υπηρεσίες καταστολής, που ρόλος τους είναι άλλος από αυτόν που ευαγγελίζονται.

Για ακόμη μία φορά, το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δημοσιεύει στον επίσημο ιστότοπο του υπουργείο υλικό που αποτελεί προϊόν της δικής τους υπηρεσίας κινηματογράφησης.

Δεν είναι δυνατόν, η Αστυνομία να στέλνει σε κάθε συμβάν που βρίσκεται σε εξέλιξη ΔΙΚΟ της φωτογράφο, ΔΙΚΟ της οπερατέρ και ΔΙΚΟ της "δημοσιογράφο" με αστυνομική ταυτότητα, που τυγχάνουν βέβαια προνομιακής μεταχείρισης από τους ένστολους - συναδέλφους τους κι έπειτα να αναρτούν όλο το "ρεπορτάζ" στην ιστοσελίδα τους.

Ιδού το Screenshot:



Κι αυτός είναι ο σύνδεσμος: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=20650&Itemid=978&lang=

Σαφώς, με τις κινήσεις της αυτές η ΕΛ.ΑΣ. πετυχαίνει τρεις στόχους: 


  1. Οι "ειδήσεις" γράφονται ακριβώς όπως βολεύει την ΕΛ.ΑΣ. και βέβαια το υπουργείο Δημόσιας Τάξης
  2. Διάφορα παρασιτικά ιντερνετικά μέσα ενημέρωσης, που σε καθεστώς απόλυτης σκλαβιάς απασχολούν συναδέλφους με μισθούς πείνας, έχουν βίντεο και εικόνα ΤΣΑΜΠΑ!
  3. Εξυπηρετεί η ίδια η ΕΛΑΣ τους σφαγιασμούς εργαζομένων - κυρίως από τα τηλεοπτικά μέσα, που δεν ανοίγουν κυκλώματα, πλέον, ούτε στέλνουν αποστολές δημοσιογράφων, ούτε χρειάζονται κάμερες, αφού τη δουλειά των ιδιοκτητών την κάνει η ίδια η αστυνομία με δικά της τεχνικά μέσα!


Με απλά λόγια, εκτός από το πολύτιμο έργο της ενημέρωσης, για το οποίο πολλοί από εμάς έχουμε χύσει αίμα, έχουμε συλληφθεί κι έχουμε οδηγηθεί στο αυτόφωρο, το αναλαμβάνει η ΕΛΑΣ με απροκάλυπτο κι αισχρό τρόπο.

Για να μην φτάσουμε στο σημείο πλήρους απαξίωσης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, και να μην ακούγονται συνθήματα του στυλ "προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί η ΕΛ.ΑΣ."....

Ζητούμε - απαιτούμε: 

- Να διαγραφούν από το κανάλι της αστυνομίας, στο YouTube κάθε οπτικοακουστικό υλικό, που υποκαθιστά το έργο των τεχνικών και δημοσιογράφων
- Να διαγραφούν από τον επίσημο ιστότοπο της Αστυνομίας κάθε φωτογραφία που έχει σχέση με το ρεπορτάζ κι ουδεμία σχέση έχει με το θέμα της πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος
- Να κινηθεί η Νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι εκείνοι που παριστάνουν τους οπερατέρ, φωτογράφους ή δημοσιογράφους χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια άσκησης επαγγέλματος.
- Να κινηθεί η Νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αφού δεν γνωρίζουμε για ποια άλλη χρήση προορίζονται τα συγκεκριμένα οπτικοακουστικά υλικά.
- Να υπάρξει υπουργική απόφαση ώστε να απαγορευτούν ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον, από επίδοξους "δημοσιογράφους με στολή".
- Να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και των υπολοίπων Ενώσεων, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνοδεύομενη από αυστηρή ενημέρωση - προειδοποίηση προς τα μέλη μας ότι στο εξής όποιος αναπαράγει αυτού του είδους το υλικό θα παραπέμπεται με συνοπτικές διαδικασίες προς το Πειραρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από τα μητρώα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους - εργαζόμενους σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα, να απέχουν από κάθε ενέργεια αναπαραγωγής κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο που ΔΕΝ αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας.

Κύριοι, το αγαθό της ενημέρωσης, δε φοράει στολή, δεν έχει κομματική ταυτότητα και προστατεύεται από το Σύνταγμα.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: