ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.12

ΑΝΕΛ: Ο Σαμαράς να ζητήσει από το Παρίσι τη διαβίβαση της λίστας Λαγκάρντ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει, κατά την αυριανή επίσκεψή του στο Παρίσι, τη διαβίβαση του σφραγισμένου αντιγράφου της «λίστας Λαγκάρντ», «απευθείας στην ελληνική Δικαιοσύνη». Με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, τόνισε....


ότι οι πολίτες νοιώθουν «οργή και απόρριψη για τους κυβερνητικούς εταίρους, οι οποίοι εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή σαν τους μονομάχους που αγωνίζονται για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς» ενώ, όπως υποστήριξε, «στην πραγματικότητα ξεχνούν να απαιτήσουν από την κ. Μέρκελ τη λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους πολιτικούς, πετούν από χέρι σε χέρι την καυτή πατάτα με τις λίστες φοροφυγάδων- μεγαλοκαταθετών και κλείνουν το μάτι σε όλους όσους αγωνιούν μην τυχόν και αποκαλυφθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: