ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.13

Η «ελιά» των 58 είναι «κάκτος» και κομίζει το εφιαλτικό ΠΑΣΟΚ – λίγες εικόνες, χίλιες λέξεις


pasok-kaktos 


Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
Ήταν όλοι εκεί. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. ΠΑΣΟΚ, βαθύ ΠΑΣΟΚ, εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ, καρεκλοκένταυροι του ΠΑΣΟΚ, οι πολυθεσίτες της δεκαετίας του ’80, του ‘90 και του 2000. Αυτοί που έστησαν την Ελλάδα της καταστροφής. Αυτοί που κατά καιρούς παρέδιδαν στους άλλους καρεκλοκένταυρους της ΝΔ και που σήμερα όλοι μαζί αποτελειώνουν την Ελλάδα.
Όσοι δεν βρήκαν καταφύγιο στο «ότι να ‘ναι» ΣΥΡΙΖΑ, ήταν εκεί.
Επανήλθαν! Ασπρομάλληδες πια. Βρήκαν το πρόσχημα της δήθεν κεντροαριστεράς κίνησης και ξαναβγήκαν. Χαίρονται, χαμογελούν συναθροίζονται και ευαγγελίζονται πως πολλαπλασιάζονται.
Έχουν στο βιογραφικό τους την οικογενειοκρατία, τις επενδύσεις που έγιναν βίλες, τα εμβάσματα στο εξωτερικό, τους δημοσιογράφους που έγιναν μεγαλοεργολάβοι, τα τραγικά Ίμια, το ληστρικό χρηματιστήριο, τη Siemens, τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά.. τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.
Όλους αυτούς τους λόγους, για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές δεν θα μπει στη Βουλή.
Όποιος βρέθηκε στη φιέστα του Ακροπόλ και ήξερε την ανθρωπογεωγραφία θα καταλάβαινε..
Κάποιοι ευφάνταστοι τύποι, που ψάχνουν εναγωνίως ένα πρόσχημα να επιπλέουν στην εξουσία, παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Μέρες τζόγου που είναι..
Το χιλιοφορεμένο μανδύα της κεντροαριστεράς που χρησιμοποιεί τα απομεινάρια των γραναζιών δημοσιότητας για να επαναφέρει τις εφιαλτικές μνήμες των αιτίων της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας.
Να μην ξεγελαστεί κανείς. Όραμα δεν υπάρχει.
Αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στο σκοτάδι, δεν μπορούν να δώσουν φως. Και δεν έχουν και συναίσθηση. Διότι η γυάλα που έφτιαξαν της προσωπικής τους ευημερίας, δεν τους επιτρέπει να δουν ούτε τα εκατομμύρια ανέργων, ούτε τις χιλιάδες βυθισμένων στο σκοτάδι και το κρύο, ούτε τα χιλιάδες συσσίτια ούτε τις θηλιές που σφίγγουν στο λαιμό όσων αυτοκτονούν για να … τους αποφύγουν.
pasok-kaktos1



news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: