ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.13

Με αυτούς τους αλήτες σωτηρία δεν υπάρχει

Ονόμασαν Ξένιο Δία την επιχείρηση σύλληψης όλων των μεταναστών που δεν είχαν χαρτιά και τη μεταφορά τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου επικρατούν ακατάλληλες συνθήκες ακόμα και για τα ζώα. Τη διάλυση εκ βάθρων του τομέα Υγείας, που έχει αναλάβει ο ακροδεξιός Μπουμπούκος, την ονόμασαν «Ελληνικές Μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών». Κορυφαίο όλων είναι το "success story" του Σα(χλα)μαρά με την ανεργία, την ύφεση, την πείνα και τους εκατοντάδες νεκρούς λόγω των μέτρων που εφαρμόζει.

Αν δεν γνώριζα πόσο αλήτες (sic) είναι, θα έλεγα ότι δεν γνωρίζουν ελληνικά και γι' αυτό δίνουν στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, ονόματα που έχουν την τελείως αντίθετη έννοια από αυτό που πραγματικά κάνουν. Είναι η αλητεία τους όμως που τους ωθεί να το κάνουν.
Ο δε ακροδεξιός Μπουμπούκος προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου από τη διάλυση των υπηρεσιών Υγείας, στους "κακούς γιατρούς που απεργούν". Με στόχο την ικανοποίηση της απαίτησης της τρόικας για την απόλυση 8.500 εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ και 1.200 γιατρών από το Ε.Σ.Υ. Και το "success story" στην Υγεία συνεχίζεται με τα νοσοκομεία που κλείνουν και τις τρομακτικές ελείψεις σε φάρμακα και κλίνες.
Πέρασα το πρωί έξω από το σπίτι του Πάγκαλου στο Λυκαβηττό. Ακροβολισμένοι στην πυλωτή και στο δρόμο ήταν καμιά δεκαριά μπάτσοι με πολιτικά και ένας - δυο με στολή. Προφανώς ο Πάγκαλος αντιλαμβάνεται την "αγάπη" και την "εκτίμηση" που του έχει ο κόσμος και λαμβάνει τα μέτρα του. Ο Μπουμπούκος;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: