ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.13

Να γυρίσουμε ΤΩΡΑ στην Δραχμή!!!


Φυσικά, κάποιος που θα διαβάσει το πιο κάτω αρθράκι μου, μπορεί να με πει και «τρελή», «ακραία» και άλλα τέτοια... Χμμμ... γιατί όμως;

ΔΕΝ είμαι η μόνη εγώ που τα λέει στο Σύμπαν! Δεν διαβάζουνε όλοι αυτοί τι γράφουνε στον ξένο Τύπο;;; Δεν βλέπουνε τι λένε στελέχη του (τοκογλυφικού) ΔΝΤ και των άλλων "ευαγών"... ιδρυμάτων που μας ρουφάνε το Αίμα; Και ξέρεις τι λένε όλο και περισσότερο εκτός Ελλάδος; Πως ΔΕΝ θα μείνει η Ελλάδα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο Ευρώ!!! Αλλά όμως... θα γυρίσει ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!!!

Και αφού λοιπόν αυτό εδώ το πράγμα που ’ναι να γίνει... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, γιατί, ρωτάω εγώ, να μην γίνει όσο πιο γρήγορα μπορούμε;;; Δλδ. ΤΩΡΑ!!! Να πάρουμε δλδ. τις πρωτοβουλίες σαν Χώρα και να βγάλουμε ένα ξένο νόμισμα, που μόνο ΚΑΚΟ μας έφερε, και να γυρίσουμε από μόνοι μας, εθελούσια δλδ., στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ το ιστορικό και εθνικό νόμισμα, την Δραχμή ΜΑΣ! Γιατί... δεν βλέπεις τι ζητάνε συνέχεια και συνέχεια αυτοί οι ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ οι Τροϊκανοί; Όλο και περισσότερο Ελληνικό Αίμα!...

Γιατί το κάνουνε αυτό; Μα... για να μας διαλύσουνε σαν Έθνος! Και πώς το κάνουνε; Απειλώντας μας πως θα βγούμε από το Ευρώ!!! Ε και; Ρωτάω εγώ. Δεν πάμε να βγούμε; Τι δλδ. τόσο το κακό θα πάθουμε; Ρε μπας και μας... βομβαρδίσουνε άμα βγούμε από την παλιοζώνη... συγγνώμη ευρωζώνη ήθελα να πω;! Όπως είχα γράψει και παλιά... δλδ. άμα ένα κράτος θέλει να βγει από το Ευρώ, είναι μήπως πιθανό μετά να πάνε και να του ρίξουνε ΜΠΟΜΠΕΣ όπως κάνανε τα καθίκια της Νέας Τάξης το 1999 στην Σερβία;;;

Ζητάνε τώρα να μας πάρουνε και την Πρώτη Κατοικία!!! Δλδ. να αφήσουνε τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα ακόμα και χωρίς σπίτι! Γιατί χωρίς δουλειά ΗΔΗ αφήσανε τους Έλληνες, μιας και υπάρχουνε γύρω-γύρω μας σχεδόν... 2 εκατομμύρια άνεργοι Ομοεθνείς ΜΑΣ!!! Ούτε σε παγκόσμιο πόλεμο να βρισκόμασταν!... Ή μήπως... ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ; Όπως πάντως και να ’χει το πράγμα, άμα μας έμεινε σαν Έθνος η παραμικρή έστω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, θα πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να βγούμε από το Ευρώ! Γιατί αυτό το κωλονόμισμα είναι εδώ για να ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!! Να φύγουμε, να φύγουμε ΜΑΚΡΙΑ! «Την Δραχμήν μας θέλομεν και ας τρώγομεν και πέτρες»!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: