ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.13

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 




 Σήμερα ο προσκεκλημένος  της  ραδιοφωνικής εκπομπής στον real fm του Ν. Χατζηνικολάου ήταν ο τέως υπουργός και νυν Βουλευτής της ΝΔ κ. Νικήτας Κακλαμάνης.
Ερωτώμενος σχετικά από τον δημοσιογράφο για την πιθανότητα προκήρυξης Τριπλών εκλογών τον Μάιο δηλαδή και διεξαγωγή εθνικών εκλογών μαζί με τις Ευρωπαϊκές και Τοπικές Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ο κύριος Κακλαμάνης χωρίς δεύτερη σκέψη και άμεσα απάντησε " ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ"

 
Σε δεύτερο ερώτημα του δημοσιογράφου για την θέση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος της ΝΔ κυρίας Ασημακοπούλου η οποία ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ "ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ" είπε ότι η ΕΛΛΑΔΑ εάν δεν ακολουθούσε αυτήν την πολιτική η οποία ακολουθείτε σήμερα θα ήταν " Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΦΑΒΕΛΑ"... ο κύριος Κακλαμάνης είπε με αυστηρότητα " η κυρία Ασημακοπούλου μπορεί να έχει τον τίτλο της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος , δεν της τον παίρνει κανείς, (είπε με νόημα), αλλά καλό είναι η κυρία Ασημακοπούλου να ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και τους βουλευτές της ΝΔ ΑΝ οι πλειοψηφία τουλάχιστον συμφωνεί με τέτοιου είδους άστοχες δηλώσεις και θέσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια: