ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.13

Οι κακοποιοί με σωματική βία αρπάζουν χρήματα, το κράτος χρησιμοποιεί την ψυχική βία απειλώντας κι εκβιάζοντας



Όταν η αρπαγή γίνεται τρόπος ζωής για μια ομάδα ανθρώπων σε μια κοινωνία, με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσουν ένα νομικό σύστημα που την νομιμοποιεί και έναν ηθικό κώδικα που την επιβραβεύει.

Του Κώστα Βουκελάτου 

Εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο πόσα χρωστάτε στην εφορία;; Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος πλέον που δεν χρωστάει στην εφορία και εάν είναι έμπορος και στα ασφαλιστικά ταμεία. Το χρέος είναι δεδομένο για τον καθένα μας και από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό για τον κάθε φορολογούμενο και τα βάρη που έχει.

Η φορομπηχτική πολιτική του Στουρνάρα μας έχει στεγνώσει όλους και όλοι μας έχουμε χρέη που εάν είσαι μισθωτός η συνταξιούχος μπορεί να μην υπερβαίνουν τα 300 το λιγότερο η 1000 με 3000 ευρώ, αλλά εάν είσαι έμπορος εκεί αλλάζει το πράγμα και τα ποσά ανεβαίνουν. Το 90% των μισθωτών, συνταξιούχων των ανθρώπων του μεροκάματου και της καθημερινής μάχης για επιβίωση που πριν από λίγα χρόνια ήταν συνεπείς και νομοταγείς προς τις υποχρεώσεις τους στην εφορία τώρα δεν έχουν και δεν μπορούν να δώσουν.

Ένα ανάλογο ποσοστό μικροεμπόρων που διέθεταν καταστήματα γιατί τώρα οι μισοί έχουν κλείσει και έχουν οδηγηθεί στην ανεργία με τεράστια χρέη, ήταν επίσης συνεπείς στην εφορία, στα ταμεία και στους υπαλλήλους τους, τώρα απολύουν και κλείνουν γιατί δεν αντέχουν. Από την ημέρα που ήρθαν τα ανεξέλεγκτα παράνομα χαράτσια, οι ανεξέλεγκτοι παράλογοι φόροι, η αύξηση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του αφορολόγητου ορίου, που μόνο νόμιμοι δεν είναι και μοναδικό σκοπό έχουν να αφαιμάξουν και να καταστρέψουν οικογένειες έχει οδηγηθεί ένα κράτος και οι πολίτες στην φτώχεια και στην μάχη της επιβίωσης και με τον φόβο της φυλάκισης και της κατάσχεσης.

Οι οικογένειες λοιπόν όλων μας έφτασαν στο σημείο να πουν στην αρχή της φορομπηχτικής πολιτικής, τι να πληρώσω πρώτα;

Τους καρχαρίες στις τράπεζες οι τους τοκογλύφους του κράτους; Και όταν έσφιξαν περισσότερο τα πράγματα ειδικά με την πολιτική Σαμαρά, Στουρνάρα, είπαν και τώρα τι κάνω να πάρω τρόφιμα για το σπίτι μου; Να πληρώσω το ενοίκιο μου; Το φροντιστήριο των παιδιών μου; Η τους τοκογλύφους του κράτους γιατί τις τράπεζες τις ξεχνάμε.

Αποτέλεσμα είναι τώρα στο τέλος του 2013 όλες οι οικογένειες να επιλέγουν τον δρόμο της επιβίωσης γιατί τα λεφτά που παίρνουν και που τους περισσεύουν είναι για φαγητό και τις πρώτες ανάγκες τους και δεν φτάνουν ούτε για καρχαρίες τραπεζών ούτε για κρατικούς τοκογλύφους. Και λέω τοκογλύφους γιατί σε ένα χρέος πχ. 780€ στην εφορία η προσαύξηση είναι 300€ με αποτέλεσμα να χρωστάς 1.080€ και εάν αυτό δεν είναι τοκογλυφία τότε τι είναι;;;;;;; Γονάτισαν οι πολίτες από τους φόρους και το ανελέητο κυνηγητό του Στουρνάρα που εύχομαι κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει τις ποινικές ευθύνες που του αναλογούν μαζί με όσους εμπλέκονται σε αυτή την εγκληματική συμπεριφορά εναντίον των οικογενειών.

Τι κάνει λοιπόν το κράτος που βλέπει πλέον ότι ο πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει και ενώ ξέρει την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά, περνάει νόμους για κατασχέσεις εξπρές και αυτόματες κατασχέσεις χρημάτων από τις τράπεζες ακόμα και για χρέη 300€. Οι κακοποιοί χρησιμοποιούν την σωματική βία για να υπεξαιρέσουν χρήματα και το κράτος λειτουργώντας με την ίδια τακτική χρησιμοποιεί την ψυχική βία απειλώντας και εκβιάζοντας. Αδιαφορεί και δεν σκέπτεται καθαρά κανένας στην κυβέρνηση ότι εάν πάρεις τα λεφτά μιας οικογένειας που έχει 2000 και 3000€ σε ένα λογαριασμό για ώρα ανάγκης την βουτάς ακόμα πιο πολύ στην ανέχεια και δεν θα έχει να πληρώσει ενοίκιο, ΔΕΗ, φαί και να ζήσει τα παιδιά της.

Εάν πάρεις τα λεφτά ενός εμπόρου πώς θα πληρώσει εργαζόμενους, δώρα και τις υποχρεώσεις του, τον καταστρέφεις οδηγώντας τον ίδιο και τους τυχόν υπαλλήλους του στην ανεργία, δηλαδή κάνεις μεγαλύτερη ζημιά και σε εσένα τον τοκογλύφο αλλά και στην ανεργία. Η πάταξη της φοροδιαφυγής έπρεπε να είχε ξεκινήσει από τους φοροφυγάδες και όχι από αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν, πρέπει να σταματήσει αυτή η ασυλία του Στουρνάρα προς το κεφάλαιο και να ενεργοποιήσει τα μέτρα του κυνηγητού στους έχοντες και κατέχοντες που δεν πληρώνουν συνειδητά και να μην κυνηγάει τους πολίτες που δεν έχουν και για τον λόγο αυτό δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Αυτούς που πλούτιζαν παράνομα στις πλάτες μας χωρίς να τους πειράζει κανένας να κυνηγήσει και να αφήσει τους μισθωτούς και συνταξιούχους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και να σταματήσει τις απειλές το Υπουργείο Οικονομικών και οι εφορίες.

Ο Στουρνάρας είχε χαρακτηρίσει ενθαρρυντικό αποτέλεσμα το γεγονός ότι μπαίνει επιτέλους κόσμος στην φυλακή για χρέη προς το δημόσιο. Αναφέρεται σίγουρα στις 5 με 10 περιπτώσεις μεγάλων φοροφυγάδων που συλλαμβάνονται μπαίνουν στην φυλακή και βγαίνουν με μια ρύθμιση και έχοντας δώσει αντί για εκατομμύρια μερικές χιλιάδες ευρώ.

Ή μήπως εννοεί ο Υπουργός τους υπόλοιπους χιλιάδες πολίτες που οδηγεί η πολιτική του στην φυλακή για χρέη 3,5,7 και 8000 ευρώ και δεν έχουν να κάνουν ρύθμιση με αποτέλεσμα να εκτίουν την ποινή τους σαν εγκληματίες. Από σήμερα λοιπόν εκτός των άλλων απειλών για φυλάκιση και κατάσχεση των σπιτιών μας τίθεται σε εφαρμογή και η ηλεκτρονική κατάσχεση των χρημάτων μας και είμαι περίεργος να δω αυτό το μέτρο τι πορεία θα έχει εκτός του σίγουρου δρόμου της απόλυτης φτώχειας για όσες οικογένειες τους πάρουν ότι τους έχει απομείνει και την πλήρη καταστροφή των εμπορικών καταστημάτων με την δέσμευση των λογαριασμών τους. Στεναχωριέμαι γιατί η ηλεκτρονική κατάσχεση χρημάτων από λογαριασμούς και μάλιστα χωρίς να υπάρχει προειδοποίηση προς τους οφειλέτες δεν έτυχε ανάλογης αντιμετώπισης από τα κανάλια και δεν πίεσαν να οριστούν αυστηρά κοινωνικά κριτήρια πριν υπεξαιρέσουν ποσά και να έχει εφαρμογή το ακραίο αυτό μέτρο πρώτα στους φοροφυγάδες και βλέπουμε για τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν και να αφήσουν το παραμύθι δεν ισχύει για ανέργους και συνταξιούχος.

Δηλαδή μια 4μελής οικογένεια με ένα εισόδημα και δύο παιδιά που το ένα είναι με ειδικές ανάγκες και έχουν πχ. 4.000€ στην τράπεζα για ώρα ανάγκης και για την υγεία του παιδιού τους, και χρωστάνε στην εφορία από χαράτσια η οτιδήποτε 1.000, η 2.000€ θα τους τα πάρουν;; Θα είναι έγκλημα αυτό!! Μισό εκατομμύριο νέοι δεν κάνουν τίποτα και ζουν από τον μισθό η την σύνταξη των γονιών τους που προσπαθούν και οι ίδιοι να επιβιώσουν και το κράτος ίσως τους πάρει τα χρήματα από την τράπεζα για οφειλή 300 ακόμα και 3 η 4000 ευρώ. Κανένας δεν σκέφτεται ότι η αγορά εργασίας δεν γεννά πλέον θέσεις για δουλειά και το κράτος θα κτυπήσει καταθέσεις εμπόρων με οφειλές με αποτέλεσμα να ενταθεί η ανεργία και να οδηγηθούν στο λουκέτο και άλλα εμπορικά καταστήματα. Το φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο συνθλίβει το επιχειρήν και όσες επιχειρήσεις θα κλείσουν δεν θα ανοίξουν άλλες για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια.

Κανένας δεν σκέφτεται σε αυτή την χώρα το πόσο καταστροφικά αποτελέσματα έχουν οι παράλογες, παράνομες και κολάσιμες ποινικά πράξεις του εναντίον ενός λαού με αποτέλεσμα να συνεχίζουν την καταστροφική τους πολιτική χωρίς έλεος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: