ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.13

Γιατί το ΤΧΣ κάνει σεισμό στις τράπεζες

Γιατί το ΤΧΣ αλλάζει τους επιτρόπους του στις τράπεζες 
Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων της BlackRock στις τράπεζες,  το ΤΧΣ υλοποιεί μια απόφαση που είχε ληφθεί τον προηγούμενο μήνα, αντικαθιστώντας τους εκπροσώπους-τοποτηρητές του στα ΔΣ των συστημικών τραπεζών με μέλη της εκτελεστικής του επιτροπής. Σύμφωνα με το Ταμείο, αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διευθέτηση των θεμάτων των τραπεζών και θα αποκατασταθεί η άμεση επικοινωνία των τραπεζιτών με τη διοίκηση του ΤΧΣ.
Από το ΤΧΣ επισημαίνεται ότι δεν εγείρεται κανενός είδους μομφή προς τους ανθρώπους που είχαν το ρόλο αυτό μέχρι τώρα,  αλλά πρόκειται για μια απόφαση αλλαγής της διάρθρωσης του Ταμείου, η οποία έχει ληφθεί από τα μέσα Νοεμβρίου.
Καλά πληροφορημένες πηγές του Sofokleousin.gr αναφέρουν ότι υπάρχει παρασκήνιο, ενώ επισημαίνουν ότι σε παλαιότερες συνεδριάσεις των οργάνων του ΤΧΣ είχε προκληθεί ένταση κατά τη συζήτηση του επίμαχου θέματος.
 Ειδικότερα, η Αναστασία Σακελλαρίου, διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ, θα συμμετάσχει στο Δ.Σ. της Πειραιώς, ο Γιώργος Κουτσός, αναπληρωτής διευθύνων στο Δ.Σ. της Eurobank, ο Γιώργος Γάγαλης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, στο Δ.Σ. της Εθνικής και ο Γιάννης Κυριακόπουλος, οικονομικός διευθυντής του Ταμείου, στο Δ.Σ. της Alpha.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΤΧΣ
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), αποφάσισε την αντικατάσταση των εκπροσώπων του στα Διοικητικά Συμβούλια των τραπεζών από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον Οικονομικό Διευθυντή  του ΤΧΣ.  Η αντικατάσταση γίνεται στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας με τις Διοικήσεις των Τραπεζών και με γνώμονα την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΤΧΣ, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.
Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω ορισθέντα πρόσωπα δεν θα λαμβάνουν επιπρόσθετη αμοιβή από το ΤΧΣ ή τις τράπεζες για τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά Συμβούλια και τις επιτροπές των τραπεζών. Η απόφαση αντικατάστασης θα υλοποιηθεί κατά την προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εκάστης τράπεζας.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: