ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.13

Ο N. Χουντής διαψεύδει τη διάψευση Αλμούνια.


Το ασαφές πλαίσιο της απάντησης του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χοακίν Αλμούνια, σύμφωνα με την οποία οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ είναι ασφαλείς, επισημαίνει εκ νέου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντή.
Ο Ν. Χουντής τονίζει πως στην απάντηση του κ. Αλμούνια εξ ονόματος...
της Επιτροπής, αναφέρεται κατά λέξη, πως «κάθε κράτος έχει την εξουσία να αποφασίσει αν θα εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα καταμερισμού των επιβαρύνσεων».

«Αυτό, με άλλα λόγια, σημαίνει ότι όταν υπάρχει πρόβλημα στις τράπεζες, στο οποίο δεν θα πληρώνει το Δημόσιο και θα πηγαίνει στο κρατικό χρέος, θα ακολουθηθεί το σχήμα της Κύπρου, όπου θα αρχίσουν να ζητάνε τις ευθύνες των μετόχων, των ομολογιούχων και των καταθέσεων πάνω από το ασφαλισμένο όριο, το οποίο όμως κάθε κράτος θα έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει, στο βωμό των "πρόσθετων μέτρων"», τόνισε ο ευρωβουλευτής μιλώντας στο ραδιοφώνο του Hot Doc.
Πηγή:  thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: