ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: 70% ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ: “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”-ΜΟΝΟΝ ΤΟ 10% ΛΕΕΙ “ΝΑΙ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ




ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΠΑΤΩΝΟΥΝ” ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ
Οι ανεπαρκείς, μειοδοτικές και εθνικο-τυχοδιωκτικές πολιτικές του εγχώριου πολιτικού κόσμου όπως και τα εγκληματικά λάθη των Γερμανικών οικονομικών συμβούλων της Μέρκελ και των ύποπτων συρφετών οικονομικών συμφερόντων που υποθάλπονται από την σοβινιστική διάθεση και συμπεριφορά τους έναντι της Ελλάδος και του Ευρωπαικού Νότου των φτωχών, οδηγεί τους Έλληνες μακριά από την Ευρώπη.

Πάνω από 70% εκ των 9.000 ερωτηθέντων, λέει 
“ΟΧΙ” στη συνέχιση της συνεργασίας της Ελλάδος με την “Ενωμένη Ευρώπη”. Από στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν αργότερα(μετά την πρόβλεψη ψήφου)αντίστλοιχες απαντήσεις δίνει το σύνολο των κρατών του Ευρωπαικού Νότου.

Ο χειρισμός, οι πρακτικές και τα αποτελέσματα οδηγούν σε ανεξέλεγκτες πια συμπεριφορές και στην καλλιέργεια του “Ευρωσκεπτικισμού” που γιγαντώνεται στην Ευρώπη και αποκτά το κίνημα του τσουνάμι.










ΚΚΕ: 10,9 ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ



ΔΗΜΑΡ : ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4,9 ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ



ΑΝΕΛ : ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 10,9 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΠΑΤΩΝΟΥΝ” ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ
ΚΑΡΤΕΣΤα νούμερα  δίπλα από το κάθε κόμμα αποτελούν το ποσοστό επί των ερωτηθέντων για τις πιθανότητες που έχουν να μπουν στην Ευρωβουλή οι συγκεκριμένοι πολιτικοπί συνδυασμοί



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: