ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

Νέα «βόμβα» κατά Ερντογάν – Ηχογράφηση με συμβουλές προς τον γιό του πως θα πάρει μεγαλύτερη μίζα!





Η ζωή τραβάει την ανηφόρα για τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός βλέπει τα προβλήματά του να αυξάνονται και τις σε βάρος του αποκαλύψεις να είναι όλο και πιο σοβαρές.

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση της επίμαχης τηλεφωνικής συνομιλίας με το γιο του Μπιλάλ, όπου συζητούν πώς θα «φυγαδεύσουν» το απίστευτο ποσό του 1δισ. δολ., στο YouTube «ανέβηκε» μία ακόμα ηχογραφημένη συνδιάλεξη του Τούρκου πρωθυπουργού με το γιο του, στην οποία τον «δασκαλεύει» πώς θα πάρει μεγαλύτερη μίζα στο πλαίσιο επιχειρηματικής συμφωνίας!

«Μην τα πάρεις (τα χρήματα). Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει. Εάν δεν το φέρει, δεν χρειάζεται», ακούγεται να λέει η φωνή στη νέα ηχογραφημένη συνομιλία, η οποία σύμφωνα με τον χρήστη που την ανήρτησε στο YouTube με το ψευδώνυμο Haramzadeler, ανήκει στον Ερντογάν.

«Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν δουλειά; . . Μην ανησυχείς όμως, θα έρθουν στην αγκαλιά μας», λέει ο άνδρας που ακούγεται στο ντοκουμέντο.

Το πρακτορείο «Reuters» μετέδωσε ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την αυθεντικότητα της ηχογραφημένης συνομιλίας.

Ο ίδιος ο Ερντογάν -από την ώρα που βγήκε στη φόρα η πρώτη συνομιλία- ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «ξεδιάντροπο προϊόν μοντάζ», ενώ κυβερνητικός αξιωματούχος που κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα αποκάλυψη, αρκέστηκε να πει πως «θα εξετάσουμε εάν οι υποκλοπές αυτές είναι ψεύτικες ή όχι και καμία ανακοίνωση δεν σχεδιάζεται να γίνει προς το παρόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: