ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ" ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ


ERT1

Συνταγματικό το λουκέτο στην ΕΡΤ έκρινε ύστερα από οκτώ μήνες το ΣτΕ

Οκτώ μήνες μετά τo δραματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε συνταγματική και νόμιμη τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης ραδιοτηλεόρασης και των θυγατρικών εταιρειών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανώτατοι δικαστές με οριακή πλειοψηφία απέρριψαν την προσφυγή της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και του πρόεδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (πρόεδρος Σωτήρης Ρίζος και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Κωνσταντίνος Κουσούλης), αποφάνθηκε ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μικρής διάρκειας, αφού σε μικρό σχετικά διάστημα λειτούργησε νέος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα νομιμότητας.

Ωστόσο – κατά τις ίδιες πληροφορίες – υπάρχουν και πολλές μειοψηφίες, οι οποίες θα αποτυπωθούν στο σκεπτικό της απόφασης με τη δημοσίευσή τηςπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: