ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"

giounker_epistoli.png

To epikairo έχει στα χέρια του την εμπιστευτική επιστολή Γιούνκερ προς τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, η οποία είναι καταπέλτης για την κυβέρνηση Καραμανλή που απέκρυπτε το πραγματικό έλλειμμα κατά το έτος 2009! Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:


giounk3.png

giounk2.png

giounk1.png

Εν συνεχεία παραθέτουμε αποσπάσματα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή για το περιεχόμενο της επιστολής:

Η επιστολή είχε ημερομηνία 14 Ιουλίου 2009 και θέμα: «Follow up to the informal meeting of 6th July» (Ανακεφαλαίωση της άτυπης συνάντησης του Eurogroup της 6ης Ιουλίου). Σε εκείνο το Eurogroup, ο κ. Παπαθανασίου είχε παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ομολόγους του τα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος (έκτακτη εισφορά, αύξηση τελών κυκλοφορίας και τηλεφωνίας, ημιυπαίθριοι κ. λπ.). Τα είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 26 Ιουνίου 2009, στην Αθήνα.

Ο κ. Γιουνκέρ ήταν καταπέλτης και δεν άφηνε κανένα περιθώριο παρερμηνειών για τις προθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στη δισέλιδη επιστολή του ξεκαθάριζε ότι: Πρώτον, τα μέτρα είναι ανεπαρκή για τη μείωση του ελλείμματος. Δεύτερον, είναι προσωρινού χαρακτήρα και τρίτον, είναι εισπρακτικά και όχι στην κατεύθυνση της μείωσης των δαπανών. Συμπέρασμα: Δεν είναι συμβατά με τις συστάσεις που απηύθυναν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ecofin στην κυβέρνηση όταν έθεσε την Ελλάδα σε επιτήρηση.

Η τελευταία παράγραφος της επιστολής Γιουνκέρ ισοδυναμούσε με τελεσίγραφο, αφού ζητούσε από τον κ. Παπαθανασίου να φέρει προς έγκριση νέα μέτρα στο Eurogroup του Γκέτεμποργκ στις 2 Οκτωβρίου 2009.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα, με βάση την απόφαση του Ecofin για την επιτήρηση, είχε προθεσμία να παρουσιάσει απολογισμό της δημοσιονομικής προσαρμογής και νέο πακέτο μέτρων έως τις 24 Οκτωβρίου 2009. Αυτό σημαίνει ότι θα αξιολογείτο τον Δεκέμβριο, ίσως και τον Ιανουάριο. Ετσι, με την επιστολή του ο κ. Γιουνκέρ επέσπευδε τη διαδικασία και προλάβαινε την κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού.

Προσέξτε τώρα την απάντηση του ΥπΟικ, Γιάννη Παπαθανασίου:

Ο υπουργός Οικονομίας χρειάστηκε 52 ημέρες για να απαντήσει, στις 7 Σεπτεμβρίου 2009, στον κ. Γιουνκέρ ότι δεν μπορεί να του απαντήσει επειδή προκηρύχθηκαν εκλογές. Πάντως, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Eurogroup και τον Χ. Αλμούνια (διά του επιτρόπου απάντησε στον Γιουνκέρ, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο) για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και το πρόγραμμα του «κυβερνώντος κόμματος», όπως ανέφερε.

Τι έκανε λοιπόν ο Παπαθανασίου; Ενημέρωσε τον ελληνικό λαό στις 17/09/2009 ότι το έλλειμμα είναι μόλις 6%!!!

1897932_10202529652978125_483275661_n.jpg

Και κατόπιν, εξαπάτησε και την Ευρώπη, δηλώνοντας το ίδιο έλλειμμα στις 02/10/2009. Δηλαδή ο Παπαθανασίου ενημέρωσε τις ευρωπαϊκές αρχές για 6% μόλις 2 ημέρες πριν τις εκλογές [ημερομηνία εκλογών 04/10/2009]

evropia222.png


Σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς διορίζει τον άνθρωπο που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και την Ε.Ε.  στα ΕΛΠΕ με μισθό που αγγίζει τις 250.000 ευρώ! -Καλορίζικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: