ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.14

Αντιμνημονιακό “δούλεμα”


Γράφει ο Κλεισθένης

Ο λαός εξαθλιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο και οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί μας “δουλεύουν”. 

Διαμαρτύρονται, καταγγέλλουν αλλά παραμένουν εντός της βουλής, νομιμοποιώντας τις καταστροφικές πολιτικές των γερμανόδουλων κομμάτων της συγκυβέρνησης.


Οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί δηλώνουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχουμε συνταγματική εκτροπή και ότι χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία. Και λοιπόν;

Πολλοί καταγγέλλουν την κυβέρνηση σαν υποταγμένη και στην ουσία κυβέρνηση “Τσολάκογλου”. Και λοιπόν;

“Σφάζονται” στα κανάλια για τις εκλογές και τα ποσοστά λες και θα λυθεί το πρόβλημα με την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση.

Οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωβουλευτικές εκλογές δεν ενδιαφέρουν τον λαό, ακόμη και βουλευτικές εκλογές να γίνουν το αποτέλεσμα για τον λαό θάναι χειρότερο με μαθηματική ακρίβεια.

Η αναμενόμενη αποχή θα είναι τόσο μεγάλη που κανένα ουσιαστικό συμπέρασμα δεν θα βγει και καμία καλυτέρευση της ζωής του λαού.

Ο μονόδρομος των μνημονίων και οι θολές εξαγγελίες για αποδέσμευση απ' τα μνημόνια δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει οπωσδήποτε να επανέλθει η συνταγματική τάξη.

Η επαναφορά της συνταγματικής τάξης περνά αναγκαστικά απ' την εκ βάθρων αλλαγή του συντάγματος.

Η σημερινή συνταγματική εκτροπή πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα νέο, δημοκρατικό και σύγχρονο σύνταγμα.

Πρώτη αναγκαιότητα η απονομιμοποίηση της σημερινής κυβέρνησης και των αποφάσεών της με την παραίτηση όλων των βουλευτών που υποστηρίζουν ότι έχουμε συνταγματική εκτροπή και κυβέρνηση “Τσολάκογλου”. Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός των 100 βουλευτών δεν στέκει. 
Πως θα μπορέσει να κυβερνήσει κάποιος όταν στο κοινοβούλιο δεν θα υπάρχει ο απ' το σύνταγμα και τους νόμους απαιτούμενος αριθμός των 300 βουλευτών;

Δεν χρειαζόμαστε αλλαγή των κυβερνητικών κομμάτων αλλά μια πατριωτική κυβέρνηση που θα οδηγήσει τον λαό στο προσκήνιο, θα κινήσει τις διαδικασίες για συντακτική εθνοσυνέλευση και δημοψήφισμα για την παραμονή μας τόσο στην ΕΕ όσο και στην ευρωζώνη.

Η σημερινή πλειοψηφία είναι πλαστή όπως και η επόμενη λόγω του επαίσχυντου εκλογικού νόμου που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα με 50 έδρες δλδ το 1/6 των βουλευτικών εδρών παραποιώντας την λαϊκή βούληση.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι έτσι όπως πάμε θα έχουμε εκτός της οικονομικής και εθνική καταστροφή. Και τι κάνουν γιαυτό; Παραμένουν γατζωμένοι στις βουλευτικές καρέκλες νομιμοποιώντας τις καταστροφικές πολιτικές και αναμένοντας την επερχόμενη εθνική καταστροφή.

Βλέπουν το τσουνάμι νάρχεται και όχι μόνο δεν κάνουν τίποτε αλλά κοιμίζουν τον λαό υποσχόμενοι καλύτερες μέρες.

Ο θεός να βάλει το χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: