ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τροπολογία – σκάνδαλο δίνει αμνηστία σε παράνομες συμβάσεις


"... στις περιπτώσεις συμβάσεων μίσθωσης έργου που νομίμως έχουν συναφθεί κατά τους όρους του άρθρου 6 του ν.2527/1997 (Α 206) και για τις οποίες το παραδοτέο έργο διαφέρει αλλά είναι παρεμφερές από το περιγραφόμενο στη σύμβαση αλλά άπτεται της υπηρεσίας του ίδιου φορέα που παρέχει η αναθέτουσα αρχή και η τελευταία το αποδέχεται, δεν δημιουργούνται ποινικές ευθύνες για τους κατά νόμο υπευθύνους για τη σύναψή τους".

Αυτή την τροπολογία κατέθεσε τη Δευτέρα ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης και σήμερα πέρασε από τη Βουλή. Μια τροπολογία, που αν τη διαβάσει κάποιος προσεκτικά βγάζει ένα συμπέρασμα: προστατεύει απροκάλυπτα πολιτικούς και αυτοδιοίκητους παράγοντες για τυχόν ποινικές ευθύνες που μπορεί να έχουν από σύναψη έργων, τα οποία διαφέρουν από το αρχικό πλάνο. Μιλάμε για σκάνδαλο, μιλάμε για την απόλυτη συγκάλυψη και όμως και αυτό πέρασε από τη Βουλή.

Μόνο τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν αν και στην αρχή, υπήρχαν και βουλευτές της κυβέρνησης που είχαν ενδοιασμούς, οι οποίοι όμως -ως συνήθως- ξεπεράστηκαν...

Η τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Έκανε λόγο για “ντροπολογία” που θυμίζει εκείνη του Πάχτα, μιλώντας μάλιστα για “κουκούλωμα”...

“Αποτελεί ξεκάθαρη μεθόδευση. Και ένα νήπιο καταλαβαίνει. Ποιόν κοροϊδεύετε;” είπε η κα. Κωνσταντοπούλου για να πάρει τη... σκυτάλη ο Π. Λαφαζάνης: “Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι εν όψει των εκλογών απαλλάσσουμε τους δημάρχους”. Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη αντέδρασαν τόνισε με τη σειρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης. Τη διαφωνία της διατύπωσε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

“Εμείς το κάνουμε με καλή πρόθεση για να διευκολύνουμε τους δήμους. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι υπάρχει κάτι από πίσω. Δεχόμαστε την τροπολογία” προσπάθησε να εξηγήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, αν και αρχικά εξέφρασε προβληματισμό για το περιεχόμενο της τροπολογίας, συντάχθηκε τελικά με την άποψη του αναπληρωτή υπουργού.

“Είναι κακό η αντιπολίτευση να θεωρεί ότι κάθε βουλευτής που καταθέτει μία τροπολογία το κάνει γιατί θέλει κάτι να κρύψει” είπε ο Σ. Αναστασιάδης...

avriani.makedonias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: