ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.14

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Η δικαιοσύνη με δικαίωσε, σήμερα όλες αυτές οι εφημερίδες και τα κανάλια που με διέσυραν επι 15 μήνες δεν έχουν ούτε την ευαισθησία να ζητήσουν συγνώμη και να δημοσιεύσουν την απόφαση."


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOΟK ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η δικαιοσύνη με δικαίωσε, σήμερα όλες αυτές οι εφημερίδες και τα κανάλια που με διέσυραν επι 15 μήνες δεν έχουν ούτε την ευαισθησία να ζητήσουν συγνώμη και να δημοσιεύσουν την απόφαση.

Αντίθετα η ιστοσελίδα του Ράπτη κολλητού του καταζητούμενου Γριβέα που διαφεύγει στην Αγγλία για την υπόθεση του ΤΤ και η ιστοσελίδα της γνωστής ορτινάντζας εμπόρων όπλων και εφοπλιστών παραπολιτικά που επιδοτείται απο κρατική και τραπεζική επιχορήγηση αποκρύπτουν την απόφαση και την παραποιούν.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: