ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.14

Χοντρό παιχνίδι στο ομόλογο. Ανοιχτό στοίχημα η πορεία του νέου 5ετούς ομολόγου


Ανοιχτό στοίχημα η πορεία του νέου 5ετούς ομολόγου
Η θριαμβολογία για τα αποτελέσματα της "εξόδου" της Ελλάδας στις αγορές μπορεί να μετριασθεί τις επόμενες ώρες, ανάλογα με την  πορεία τουνεοκδοθέντος 5ετούς ομολόγου στις αγορές.  Οιπρώτες πληροφορίες  και οι εκτιμήσεις είναι αντιφατικές. Επικαλούμενο πηγές από τις αναδόχους τράσπεζες, το Reuters αναφέρει ότι  στις πρώτες εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές  η τιμή του ανέβηκε και η απόδοση έπεσε κάτω από το 4,95% της αρχικής έκδοσης. Από άλλες πηγές αναφέρεται ότι οι πρώτες συναλλαγές έγιναν σε χαμηλότερες τιμές, με αποτέλεσμα η απόδοση να ανεβεί στο 5,13%. 
Το νέο ομόλογο επρόκειτο να εμφανισθεί σήμερα στις «οθόνες»  διαπραγμάτευσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης των τίτλων στους  αγοραστές.
Η Ελλάδα πούλησε χθες πενταετή ομόλογα 3 δισ. ευρώ με μαζική υπερκάλυψη της πρώτης έκδοσης μετά από τέσσερα χρόνια. 
Ορισμένοι χρηματιστές έθεταν ως στόχο μία απόδοση χαμηλότερη κατά 15 μονάδες βάσης (0,15 της ποσοστιαίας μονάδας) από το 4,95%, ένδειξη ότι οι τιμές των ομολόγων -που κινούνται αντίστροφα από τις αποδόσεις τους- θα έκαναν ράλι με την έναρξη της διαπραγμάτευσης τους στη δευτερογενή αγορά. 
Στέλεχος μίας από τις τράπεζες που διαχειρίστηκαν την έκδοση δήλωσε στο Reuters ότι τα ομόλογα διαπραγματεύονταν στο 4,90%. Ωστόσο, χρηματιστές κάνουν λόγο για λιγοστές ενδείξεις συνέχισης του ενδιαφέροντος.
Ο αναλυτής της Commerzbank Νταβίντ Σνάουτς δήλωσε ότι τα 20 δισ. ευρώ για εντολές αγορών δεν αντανακλούν την πραγματική ζήτηση, καθώς οι επενδυτές έχουν την τάση να αυξάνουν τις εντολές τους, για να διασφαλίσουν ότι θα λάβουν ένα καλό μερίδιο της έκδοσης. 
Σήμερα η ζήτηση για τα 10ετή ελληνικά ομόλογα ήταν περιορισμένη, με την απόδοση να αυξάνεται κατά 6,5 μονάδες βάσης στο 6,04%.


sofokleousin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: