ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.14

Μέρκελ: «Οι νέοι έχουν περάσει δύσκολα και θα περάσουν ακόμη πιο δύσκολα!» (video)

Η Ελλάδα τα κατάφερε, είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με την Γερμανίδα καγκελάριο. «Θέλω να είμαι επίσης ξεκάθαρος ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται ασφαλώς και οι μεταρρυθμίσεις θα ολοκληρωθούν γιατί ήδη ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Κυρίως όμως η Ελλάδα μπαίνει στην ανάκαμψη» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο πρόγραμμα. Πιάνει τους στόχους της».
Παράλληλα, τόνισε ότι οι θυσίες των Ελλήνων πιάνουν τόπο. «Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από την πρώτη επίσκεψη μου στο Βερολίνο τον Αύγουστο του 2012 αλλά και από την δική σας επίσκεψη στην Αθήνα το φθινόπωρο εκείνης της χρονιάς. Τότε είπα ότι η Ελλάδα θα αποδείξει την αξιοπιστία της και ότι οι Έλληνες έχουν και τη δύναμη και την ικανότητα να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι με τις θυσίες όλων των Ελλήνων και την αλληλεγγύη των εταίρων μας σήμερα πια είμαστε σε μία εντελώς διαφορετική μοίρα» σημείωσε ο πρωθυπουργός.
 
Όπως εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς η Ελλάδα με την έξοδο στις αγορές δείχνει ότι τα κατάφερε. «Συμφωνήσαμε με την καγκελάριο ότι οι προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν. Αλλά οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα, η επιστροφή στον κόσμο που πληγώθηκε περισσότερο ενός κοινωνικού μερίσματος την απόφαση τουECOFIN πριν 10 ημέρες και τώρα η έξοδος στις αγορές, όλα αυτά- το γνωρίζει καλά η καγκελάριος- οφείλονται στις τεράστιες θυσίες και την υπομονή του ελληνικού λαού» τόνισε ο πρωθυπουργός.
Μέρκελ: «Η Ελλάδα τήρησε τα συμφωνηθέντα»
Θετικά σχολίασε τα βήματα στα οποία έχει προχωρήσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία σημείωσε ότι η χώρα τήρησε τα υποσχόμενα.
«Αν παρακολουθήσω αυτά που γίνονται καταγράφω ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα έχουν γίνει πάρα πολλά. Οι προσπάθειες απέδωσαν, έχουν γίνει βήματα μπροστά» είπε η Καγκελάριος. Η κ. Μέρκελ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με νέους επιχειρηματίες, τονίζοντας ότι «οι νέοι έχουν περάσει δύσκολα και θα περάσουν ακόμη πιο δύσκολα, έχουν γίνει ωστόσο πολλά καλά».
«Η πολιτική της κυβέρνησης ήταν ένας δύσκολος δρόμος, βλέπουμε όμως ότι η Ελλάδα τήρησε τα υποσχόμενα, η κατάσταση του προϋπολογισμού είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμέναμε», σημείωσε η Άνγκελα Μέρκελ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αντώνη Σαμαρά.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρθηκε και στην επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές. «Η χθεσινή ημέρα ήταν κομβική, επανήλθε η Ελλάδα, είναι πιο αυτόνομη. Η Γερμανία έχει τη διάθεση να βοηθήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Εξάλλου, η κ. Μέρκελ ευχαρίστησε την Ελλάδα για την Προεδρεία της ΕΕ. «Είχατε πολλά εξωτερικά προβλήματα, Ουκρανία και Ρωσία και η Ελλάδα μπόρεσε να παίξει ένα ουσιαστικό ρόλο, παρά τα όλα προβλήματα που έχει». Απευθυνόμενη στους Έλληνες πολίτες, η Άνγκελα Μέρκελ είπε: «Θα τους υποστηρίξουμε για έναν καλύτερο δρόμο».


koutipandoras.

Δεν υπάρχουν σχόλια: