ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Eκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Αμερικής στο κέντρο της Αθήνας μετά την ισχυρότατη έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου που σημειώθηκε στις 05:55, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει σε μεγάλη ακτίνα την γύρω περιοχή και η Αντιτρομοκρατική ξεσκονίζει κάθε στοιχείο που σχετίζεται με την έκρηξη.

Eκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
Ολα άρχισαν στις 05.10 το πρωί όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα «Ζούγκλα» και πέντε λεπτά αργότερα, στις 05:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας: «Ανάμεσα στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, υπάρχει αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά, που θα εκραγεί σε 45 λεπτά».

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αποκλείοντας την περιοχή, ενώ πράγματι εντοπίστηκε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο ΙΧ.
Οι αστυνομικοί απομάκρυναν εγκαίρως εργαζόμενους, κυρίως υπαλλήλους security, και απέκλεισαν σε μεγαλύτερη ακτίνα την περιοχή, προκειμένου να μην υπάρξουν θύματα.

Οπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει ο άγνωστος στα τηλεφωνήματα, στις 05:55, ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης που έγινε αντιληπτός σε όλη σχεδόν στην Αθήνα.
Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια και παρακείμενα καταστήματα.
Eκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης δήλωσε ότι ένας άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητο στο σημείο και στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα. Κάτοικοι της γύρω περιοχής ανέφεραν ότι έμοιαζε σαν να έγινε σεισμός.
Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, πυροτεχνουργοί, καθώς και κλιμάκια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ο οποίοι ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο της έκρηξης και στα συντρίμμια του οχήματος.
Eκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δώσει στις Αρσχές και το οπτικό υλικό που συλλέγεται από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας, αλλά και των γύρω κτιρίων.
Σε κτίρια της οδού Αμερικής στεγάζονται εκτός από τα γραφεία της ΤτΕ, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και αυτό του μόνιμου εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης.
Υπενθυμίζεται ότι παγιδευμένο αυτοκίνητο το οποίο ωστόσο λόγω λάθους στη συνδεσμολογία δεν είχε εκραγεί, είχε εντοπιστεί στις 18 Φεβρουαρίου Φεβρουάριο του 2009 έξω από τα γραφεία της Citibank στη διασταύρωση των οδών Αχαΐας και Τροιζηνίας στην Κηφισιά.
Eκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
Ηταν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο Mazda, το πορτ μπαγκάζ του οποίου είχαν τοποθετηθεί φιάλες προπανίου με 60 κιλά εκρηκτικής ύλης. Αγνωστοι το είχαν αφήσει στον περίβολοκαι είχαν εγκαταλείψει το σημείο, ενώ δεν είχε υπάρξει προειδοποιητικό τηλεφώνημα.
Ο μηχανισμός είχε εξουδετερωθεί από την Αστυνομία και την ευθύνη είχε αναλάβει ο «Επαναστατικός Αγώνας».
Κεδίκογλου: Δεν θα τους επιτρέψουμε να πετύχουν το στόχο τους
Eκρηξη αυτοκινήτου-βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης ήρθε από τον Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Σκάι, ανέφερε ότι «προφανής στόχος των δραστών είναι να αλλάξουν την ατζέντα. Δε θα επιτρέψουμε στους τρομοκράτες να πετύχουν τον στόχο τους. Πάνω απ' όλα αυτή τη στιγμή είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ίσως χρειάζεται περισσότερη προσοχή και διαφορετική προσέγγιση για την αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων».


εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: