ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.08

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ "ΦΙΛΙΚΟΣ" ......ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(!) (;) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΌΣΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
Εδώ και μέρες, και συγκεκριμένα από τις 24.09.08, έχει εμφανιστεί στο ελληνικό διαδίκτυο μια «είδηση» υπό τον τίτλο «Δυναμική αντεπίθεση στα Σκόπια από την Ομογένεια των ΗΠΑ-Διαδήλωση στο στον ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων στα Σκόπια». Η «είδηση» μεταδόθηκε επίσημα πρώτα απο την ιστοσελίδα του "Greek Insight" (ιδιοκτησίας Αλέκου Ρήγα) και εν συνεχεία εστάλη με email σε αρκετά blogs και sites. Κάποιοι -και μάλιστα γνωστά και πετυχημένα blogs και sites την αναπαρήγαγαν -άλλοι για κάποιες ώρες -και άλλοι την ανάρτησαν χωρίς περαιτέρω έρευνα, διασταύρωση και ρεπορτάζ, αφού προέρχεται από ένα έγκυρο(;) site. Κάποιοι όμως σε Αθήνα και Νέα Υόρκη άρχισαν να ψάχνονται. Άρχισαν να κάνουν ρεπορτάζ ερευνώντας ποιος είναι ο «οργανισμός για τα δικαιώματα των Ελλήνων στα Σκόπια».

'Ολα επινοήθηκαν απο εναν "μικρό μοναχικό ήρωα" που κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί άλλοι. Να αφυπνίσει την μαχητικότητα και την διαρκή εθνική εγρήγορση -έστω και με λανθάνοντα τρόπο- την Παμμακεδονική για να δώσει ένα μαχητικό παρόν σε αυτή την «νέα ιδιωτική μοναχική πρωτοβουλία» του, η οποία επιννόησε τον «οργανισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα στα Σκόπια» και αποφάσισε να ανακοινώσει και την διαδήλωση της 27ης Οκτωβρίου έξω από το κτήριο του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη.

Ο λόγος για τον Νικόλαο Τενέρη. Ένα νεαρό 35αρη, -τον οποίο θα δείτε στα μικρά video clip που έχει αναρτήσει- ο οποίος δίνει τον δικό του μοναχικό αγώνα με το Cyprus Action Network of America (CANA). Ένα blog με πολύ αξιόλογη εθνική δράση για το λίγο διάστημα που έχει εμφανιστεί. Μια ματιά αρκεί για να πείσει τον αναγνώστη.

Περισσότερα εδώ:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ "ΕΝΟΣ", ΕΓΙΝΕ (;) ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ...

http://www.greekamericannewsagency.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: