ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.08

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ OFFSHORE ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡ. ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ



Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η


& ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Επικρατείας


Θέμα: «Νόμιμος εκπρόσωπος offshore μέχρι και σήμερα ο πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας»


Με δεδομένο ότι εν ενεργεία Βουλευτής της Κυβερνώσας παράταξης και πρώην Υπουργός εξακολουθεί από το 2000 μέχρι και σήμερα να εμφανίζεται στο μητρώο της αρμοδίας ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ως νόμιμος εκπρόσωπος Κυπριακής εταιρείας, της LENTMAR HOLDINGS LTD, η οποία ως ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ είχε ιδρύσει μία μονοπρόσωπη ΕΠΕ που απασχόλησε προσφάτως ιδιαίτερα την επικαιρότητα,


Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη υπεράκτια εταιρεία, που διαθέτει και Ελληνικό και Κυπριακό ΑΦΜ, εμφανίζεται αδιαλείπτως ως ΕΝΕΡΓΗ στο σχετικό μητρώο της ΦΑΕΕ Αθηνών με ΣΥΝΕΧΗ άσκηση δραστηριότητας


Και επειδή, η συγκεκριμένη αλλοδαπή εταιρεία φέρεται να μην έχει υποβάλλει δια του νομίμου εκπροσώπου της στην αρμόδια φορολογική αρχή όλους τους ισολογισμούς της από το 2000 και μετά, όπως οφείλει σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.


Καλούμε τους συναρμόδιους Υπουργούς να προβούν στις αναγκαίες ενέργειες ώστε:


(α) να διερευνηθεί από τις οικονομικές και ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου σας, οι οποίες και μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρη φάκελο της συγκεκριμένης αλλοδαπής εταιρείας που εμφανίζεται στο μητρώο της ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, κατά πόσο έχει ανταποκριθεί αυτή στις νόμιμες υποχρεώσεις της απέναντι στις Ελληνικές φορολογικές αρχές και ελεγκτικές αρχές (λχ. κατάθεση ισολογισμών κάθε έτος) από το 2000 μέχρι σήμερα.


(β) να τοποθετηθεί υπεύθυνα η Κυβέρνησή σας στη Βουλή για το ηθικό και πολιτικό ζήτημα που προκύπτει από την συνεχή δραστηριοποίηση εν ενεργεία Βουλευτή της και διατελέσαντα για μεγάλο χρονικό διάστημα Υπουργού της, ως «νομίμου εκπροσώπου» υπεράκτιας εταιρείας, με σχέση που στο συγκεκριμένο μητρώο της ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ χαρακτηρίζεται ως «επιχειρηματική».


(γ) να ζητηθεί από τον συγκεκριμένο βουλευτή – νόμιμο εκπρόσωπο της συγκεκριμένης υπεράκτιας εταιρείας να προσκομίσει, όπως οφείλει, όλα τα αναγκαία έγγραφα (καταστατικό της υπεράκτιας, ισολογισμοί, πράξεις διαχείρισης και εκπροσώπησης αυτής, κλπ), προκειμένου να κατατεθούν αυτά στη Βουλή, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος, οι τυχόν διαχειριστικές εξουσίες του εκπροσώπου της, οι δραστηριότητες και οι συναλλαγές της συγκεκριμένης Κυπριακής εταιρείας, με δεδομένη την συνεχή λειτουργία της και κατά την περίοδο που ο συγκεκριμένος βουλευτής – νόμιμος εκπρόσωπός της διατελούσε Υπουργός, ενώ η σύζυγός τους πρωταγωνιστούσε ως συμβολαιογράφος στις σκανδαλώδεις χαριστικές ανταλλαγές ακινήτων της Κυβέρνησής Καραμανλή προς τη Μονή Βατοπεδίου.


(δ) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: