ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.08

"ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Το σχέδιο Καραμανλή για τις εκλογές

Ρεπορτάζ Β. ΧΙΩΤΗΣ

"ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει τις τελευταίες ημέρες ο Πρωθυπουργός με ορισμένα κορυφαία στελέχη του επαναλαμβάνει σταθερά το ίδιο πράγμα που αποκαλύπτει και τη
στρατηγική του. «Το ζητούμενο για εμάς είναι να φθάσουμε στον Δεκέμβριο» τονίζει και μέσα σε εννέα λέξεις αφήνει να φανεί όλο το σχέδιό του"
Σήμερα το ΒΗΜΑ με αυτόν τον τίτλο καταθέτει το σχέδιο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ προκειμένου ο πρωθυπουργός και η παράταξη του καταστούν αξιόμαχοι στις επερχόμενες εκλογές οι οποίες είναι ορατές με τον έναν (έκτακτες) ή τον άλλον τρόπο (μαζί με τις ευρωεκλογές) αφού η οριακή κοινοβουλευτική του δύναμη και τα εσωκομματικά προβλήματα τον "θέτει" εν μέσω συμπληγάδων.
Το "σχέδιο" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ήταν ηλίου φαεινότερον μετά από τα"αποτελέσματα"της "πολύ διαφημιζόμενης" έκτακτης σύγκλησης του Υπουργικού Συμβουλίου.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ 20 ΛΕΠΤΑ ......ΓΙΑ 80 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Ως "σχέδιο" όμως δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια τέτοια ενέργεια ,όχι γιατί είναι απόλυτα προβλέψιμη ,αλλά επειδή είναι "κίνηση" απέλπιδας επιβώσης στην πολιτική σκηνή .
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΜΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ .
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.... Ο "ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ" ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΙΜΟΣ Ή ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΩΧΗΜΈΝΗ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ;;;;;
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ.............
Αντίμαχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: