ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.08

ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΟΙΝΟ" ΑΙΣΘΗΜΑ ..ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

"Το πόσο δίκιο είχε τελικά ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, όταν έλεγε ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ, φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν σχεδόν καθημερινά οι πολίτες, αλλά κυρίως η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ηγέτες της χώρας μας.

Σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχει άραγε, ΑΡΙΣΤΕΡΟ –υποτίθεται- κόμμα, που να υποστηρίζει ΑΚΡΑΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ θέσεις γειτονικού κράτους, που μάλιστα έχει και ΕΔΑΦΙΚΕΣ αξιώσεις εναντίον της;

Μα φυσικά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα!

Στη χώρα των….ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

Των προθύμων πολιτών, αλλά κυρίως των προθύμων πολιτικών!

Και μάλιστα εκείνων των πολιτικών με αριστερή ιδεολογική ΠΑΙΔΕΙΑ –όλοι στο μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν απέξω Μάρξ, Έγκελς κτλ- πρώην μαθητές των κομματικών Γκαουλάιτερ του ορθόδοξου ΚΚΕ και ΝΥΝ φερέφωνα της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ πολιτικής στα Βαλκάνια!

Και μπορεί η ηγεσία του ΚΚΕ την περίοδο της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ του εμφυλίου στη χώρα μας, να αναγνώρισε τα σφάλματά της στα τέλη της δεκαετίας του 80 και ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης να δήλωνε: Για το ΚΚΕ Μακεδονική μειονότητα δεν υπάρχει (Ριζοσπάστης 16-9-88 σελ 3), σήμερα το 2008, ξεφύτρωσαν ‘προοδευτικότεροι’ ….ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΔΕΣ!

Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος, μαζί με τις γνωστές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα, καταδικάζουν τον Ελληνικό εθνικισμό, ενώ στηρίζουν το ΝΑΖΙ αρχηγό του VMRO των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι στον αγώνα του για την ‘απελευθέρωση’ της …Θεσσαλονίκης!!!

(Αν δεν είναι στήριξη δηλαδή αυτά που γράφονται εδώ www.oikologiki-paremvasi.gr, τότε τι είναι;)

Δεν είναι μόνο όμως η Οικολογική Παρέμβαση που ταυτίζεται με τον Γρουέφσκι και τους υπόλοιπους ΝΑΖΙΣΤΕΣ Σκοπιανούς, είναι και το ΚΟΚΚΙΝΟ, η Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη και φυσικά η Νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, η οποία μάλιστα πραγματοποίησε και ταξίδι στα Σκόπια, συμμετέχοντας σε κοινή διαδήλωση με τους κολλητούς Σκοπιανούς ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΗΠΑ, για να δηλώσει την αντίθεσή της στην ….Εθνικιστική πολιτική της Ελλάδας!!!

Αυτά τα γράφω, για να τα θυμούνται οι Έλληνες πολίτες που ΔΕΝ θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, γιατί θέλουν να τους τιμωρήσουν και με ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΤΝΕΙΔΗΣΗ σκέφτονται να ψηφίσουν το αριστερό δεκανίκι του ΜΠΟΥΣ στην Ελλάδα, τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σκέφτονται να ψηφίσουν εκείνους που χειροκροτούν την πολιτική του ΝΑΖΙΣΤΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!!!"


Χίλιες φορές ψήφο στο ΚΚΕ, παρά ΜΙΑ ψήφο στην 5η Φάλαγγα κατά του Ελληνισμού τον ΣΥΡΙΖΑ!

Χίλιες φορές!


Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός - αρθρογράφος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: