ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.08

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ



Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η


Για τους κ.κ. Υπουργούς Επικρατείας και Δικαιοσύνης


ΘΕΜΑ: «Σε δικαστικό θέατρο του παραλόγου εκτυλίσσεται η εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης του Βατοπεδίου: Ακόμα και στο σκέλος της προκαταρκτικής εξέτασης για ποινικές ευθύνες στο θέμα της παραίτησης του Δημοσίου από εκκρεμή δίκη με το Βατοπέδιο το 2004, η εισαγγελική έρευνα φέρεται να προσανατολίζεται επιλεκτικά σε δικαστικούς λειτουργούς στη Ροδόπη, στους οποίους υποβλήθηκε Κοινή Δήλωση Παραίτησης μεταξύ Δημοσίου και Μονής, ενώ φαίνεται να μένει αλώβητη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας που υπέγραψε την έγκριση της παραίτησης, παρά τις ρητές και αιτιολογημένες αντιρρήσεις νομικού συμβούλου του Κράτους!!»


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, η προκαταρκτική έρευνα που έχει ανατεθεί από τον διορισμένο από την Κυβέρνησή σας Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει επεκταθεί και στο θέμα της παραίτησης του Δημοσίου από εκκρεμή δίκη με το Βατοπέδιο το καλοκαίρι του 2004, παρά το γεγονός ότι αναμενόταν η έκδοση ευνοϊκής απόφασης για το Ελληνικό Δημόσιο.


Ωστόσο, η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών και μάλιστα για το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος φέρεται να προσανατολίζεται επιλεκτικά σε Δικαστικούς λειτουργούς, ενώ ο ηγούμενος Εφραίμ και ο στενός του συνεργάτης Μοναχός Αρσένιος φέρονται να έχουν κληθεί ως ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην ανωτέρω παράβαση καθήκοντος.


Δυστυχώς, τα συνημμένα στην ερώτηση αυτή έγγραφα, δημιουργούν αδυσώπητα ερωτηματικά για το κατά πόσο το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Κυβέρνηση Καραμανλή σέβεται και διασφαλίζει την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, αφού σύμφωνα με αυτά την τελική έγκριση της παραίτησης του Δημοσίου αποφάσισε Υφυπουργός της Κυβέρνησης σας, ο οποίος αν και ανήκει στους χαρακτηρισθέντες ως «παραπλανηθέντες» από τον κ. Σανιδά, στο έγγραφο μισής σελίδας που υπέγραψε, είχε κάθε δυνατότητα να διαβάσει την προτελευταία παράγραφο αυτού που διατύπωνε αιτιολογημένη αντίρρηση κατά της μεθόδευσης παραίτησης, ικανή ίσως να τον απαλλάξει από την «πλάνη» του.


ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με τα συνυποβαλλόμενα έγγραφα Υφυπουργός της Κυβέρνησής σας ενέκρινε με την υπογραφή του την 22-6-04 το υπ’ αριθμ. 3058/17-6-04 πρακτικό ΝΣΚ για την συναίνεση του Ελληνικού Δημοσίου στο αίτημα της Μονής Βατοπεδίου να ζητήσουν από κοινού να μην εκδοθεί απόφαση στην μεταξύ του δίκη που είχε συζητηθεί στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης στης 5/11/03.


ΕΠΕΙΔΗ στο μισής σελίδας κείμενο που ο «παραπλανηθείς» Υφυπουργός εγκρίνει με την υπογραφή του, υπάρχει συγκεκριμένη παράγραφος που αναφέρεται σε διατυπωθείσα αντίρρηση νομικού συμβούλου του Κράτους κατά την οποία «δεν χωρεί έγκυρα παραίτηση της συζητήσεως, όταν αναμένεται η έκδοση δικαστικής αποφάσεως».


ΕΠΕΙΔΗ στο έγγραφο Κοινής Δήλωσης «περί μη εκδόσεως αποφάσεως» που στις 25-6-04 υποβλήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης από το Ελληνικό Δημόσιο και την Μονή Βατοπεδίου, μνημονεύεται ρητά η από 22-6-04 έγκριση του Υφυπουργού.


ΕΠΕΙΔΗ οι Κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με τη σύμπραξη μιας συγκεκριμένης μερίδας υποταγμένων στα Κυβερνητικά κελεύσματα δικαστών φθάνουν πλέον σε σημείο να προσβάλλουν όχι μόνο το κύρος των θεσμών και κάθε έννοια δικαίου, αλλά και την ίδια την κοινή λογική.


ΕΠΕΙΔΗ είμαστε θεσμικά υποχρεωμένοι να περιφρουρήσουμε κατά το δυνατόν το κύρος της Δικαιοσύνης, παρά τις πασιφανείς πλέον βολές που δέχεται από την Κυβέρνηση σας.




Καλούμε:



  • Τον συναρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης, για μία ακόμα φορά, να ανταποκριθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στα Συνταγματικά καθήκοντά του, να περιφρουρήσει τη Δικαιοσύνη από αντιθεσμικές παρεμβάσεις ενός Κυβερνητικού κέντρου σε σύμπραξη με τον διορισμένο και υποταγμένο στα Κυβερνητικά κελεύσματα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να ενεργοποιήσει το αρ.91 παρ. 3 του Συντάγματος προκειμένου να διασφαλίσει το κύρος της Δικαιοσύνης.



  • Τον συναρμόδιο Υπουργό Επικρατείας, εφόσον ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ήδη απαλλάξει προκαταβολικά και αυθαίρετα τους δήθεν «παραπλανηθέντες Υπουργούς» της Κυβέρνησης Καραμανλή από κάθε ποινική ευθύνη, να τοποθετηθεί στη Βουλή για τη πολιτική στάση της Κυβέρνησής του απέναντι τουλάχιστον στις εξόφθαλμες ευθύνες των Υπουργών της.

              • Οι ερωτώντες Βουλευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια: