ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.08

Μάχη κατά της πειρατείας: Ισχυροποιείται η πολεμική δύναμη των πλοίων στον Κόλπο του Αντεν

NAYTIKEΣ δυνάμεις από δέκα τουλάχιστον χώρες της Ευρωπαϊκής Eνωσης πρόκειται να προστεθούν στα πολεμικά πλοία που ήδη περιπολούν στον Κόλπο του Aντεν τον προσεχή μήνα, με στόχο την εξάλειψη των κρουσμάτων πειρατείας σε εμπορικά –και όχι μόνο– πλοία που διαπλέουν τον Kόλπο. Το «πράσινο φως» για την αποστολή της δύναμης αυτής αναμένεται να δώσουν οι υπουργοί Aμυνας της Ε.Ε. σε υλοποίηση αποφάσεων για την ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων που προβλέπονται από το ψήφισμα 1816 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Κατά πληροφορίες, ο στόλος των πολεμικών πλοίων θα δημιουργήσει έναν ασφαλή δίαυλο ώστε τα πλοία που θα διέρχονται από τις συγκεκριμένες ρότες να διατρέχουν όσο το δυνατόν λιγότερο κίνδυνο σε σχέση με διελεύσεις από μη ελεγχόμενες ζώνες. Η όλη προσπάθεια προσλαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις καθώς, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφαλείας, αποτελεί μία μορφή πειράματος, δεδομένου ότι σε τέτοια έκταση και για τον σκοπό αυτό δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολεμικές δυνάμεις.

Πηγή: Express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: