ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.08

O ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ......ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΛΙ...!!!




«Όποιος ξέρει κάτι, στον εισαγγελέα»

«Οποιοσδήποτε έχει να καταγγείλει το ο,τιδήποτε επιλήψιμο ας πάει στον εισαγγελέα», σχολίασε ο Θ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς για τα όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή περί συνάντησης του ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ με τον ίδιο και τον υφυπουργό Πέτρο Δούκα.

Σημείωσε ότι είναι δύο οι εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση και πρόσθεσε: «Ας πάμε, λοιπόν, εκεί, αντί ανωνύμως και πίσω από κουρτίνες διάφοροι ανέξοδα να λένε ό,τι νομίζουν, ότι μπορεί να κολλήσει ως λάσπη πάνω σε μένα ή στους άλλους υπουργούς».

Σε ό,τι αφορά πρόταση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να καλέσει η Βουλή τον Πρόεδρο της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία, συζητείται στη διάσκεψη των προέδρων και η κυβέρνηση έχει απαντήσει από την πρώτη στιγμή σε όλα αυτά τα θέματα. «Όλα τα στοιχεία τίθενται στη διάθεση της Δικαιοσύνης», τόνισε, ενώ κοινοβουλευτικά θα απαντήσει η Βουλή για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Ερωτηθείς αν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, με βάση όσα ακούγονται περί διάστασης στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης, ο κ.Ρουσόπουλος δήλωσε πως διάβασε συγκεχυμένες πληροφορίες στις εφημερίδες και, αφού σημείωσε ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη εξουσία, σύμφωνα με το Σύνταγμα, επεσήμανε πως η ΝΔ και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση δεν κρίνει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

«Το αν συνέβη αυτό που μου λέτε δεν το γνωρίζω.Θα πρέπει να απευθυνθείτε στους αρμόδιους εισαγγελείς»,πρόσθεσε και ανέφερε πως τα περί πολιτικής σκοπιμότητας είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ................. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ .........

ΣΑΝΙΔΑΣ.........

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΙΔΑ .......ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ....... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ

(http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_8347.html_)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΑΚΑΚΑΣ" το ανθρωπάριο..

Καπετάν Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Πιλιά πίστευα ότι ο Λαλιώτης είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο που έχει περάσει ποτε από το ελληνικο κοινοβούλιο.

Ευτυχώς που Υπάρχει και ο Θεόδωρος και αποδεικνύεται περίτρανα πως πάντα υπάρχει ένα ψηλότερο βουνό και με μεγάλη διαφορά κιόλας.