ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.08

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ








Την παρέμβαση των τοπικών αρχών για να δοθεί άμεση λύση στο ζήτημα της λειτουργίας της μεγάλης πισίνας του Κολυμβητηρίου του Λίντο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αποφάσισε να ζητήσει η ΠΕΚΥΚ-Ρ μετά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της, στην οποία πάρθηκε η απόφαση να υπάρξει πίεση προς όλους τους αρμόδιους φορείς για να γεμίσει άμεσα η πισίνα με την απαραίτητη ποσότητα νερού και τα κολυμβητικά σωματεία της πόλης να καταφέρουν να ξεκινήσουν άμεσα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τις προπονήσεις τους για τη νέα χρονιά. Μετά τη λήξη του χθεσινού έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΚΥΚ-Ρ συστάθηκε μια επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφτηκε από τον πρόεδρο Αντώνη Δημόπουλο και τη γενική γραμματέα κ. Α. Μαρίνη και κοινοποιήθηκε προς τον περιφερειάρχη, τη νομάρχη και το δήμαρχο Ηρακλείου, ζητώντας τη βοήθειά τους για την άμεση λύση του προβλήματος. Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «To ΔΣ της ΠΕΚΥΚ-Ρ μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 8/10/2008 διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, με μια πισίνα η οποία με τη συγκεκριμένη παροχή νερού και με το ρυθμό που γεμίζει χρειάζεται 15 ημέρες από σήμερα για να γεμίσει. Οι κολυμβητές του Ηρακλείου έπρεπε να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους από το Σεπτέμβριο για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις που ξεκινάνε τον επόμενο μήνα. Προσπαθούμε και παρακαλούμε για τα αυτονόητα. Για να γεμίσουμε τη μοναδική πισίνα της πόλης του Ηρακλείου. Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και παρακαλούμε κάθε αρμόδιο φορέα για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου». Το ΔΣ της ΠΕΚΥΚ-Ρ θα περιμένει την απάντηση των αρμοδίων φορέων μέσα στις επόμενες ημέρες και σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεση λύση δεν αποκλείεται να κλιμακώσει τις αντιδράσεις του με τη συμπαράσταση και των σωματείων της πόλης που τις τελευταίες μέρες παραμένουν «όμηροι» της χαμηλής στάθμης του νερού και δεν μπορούν να λειτουργήσουν και να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους για τη νέα χρονιά.

«Να βρεθεί άμεσα νερό»: Ο πρόεδρος της ΠΕΚΥΚ-Ρ Αντώνης Δημόπουλος, μιλώντας για το πολύ σημαντικό ζήτημα της πισίνας του κολυμβητηρίου Ηρακλείου τόνισε ότι «με την ταχύτητα που έρχεται καθημερινά το νερό στο κολυμβητήριο το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον ακόμη 15 ημέρες για να γεμίσει επαρκώς η πισίνα και να μπορέσουν έστω τα μικρά τμήματα να καταφέρουν να ξεκινήσουν προπονήσεις. Δυστυχώς η κατάσταση είναι απελπιστική και για αυτό σαν ΠΕΚΥΚ-Ρ αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους τοπικούς φορείς της πόλης και να μην μείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα τα παιδιά μας εκτός κολυμβητηρίου». Ο κ. Δημόπουλος επισήμανε στη συνέχεια ότι «χρειαζόμαστε την άμεση χρηματοδότηση από τη νομαρχία, την Περιφέρεια και το δήμο για να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο λύση από τη ΔΕΠΤΑΗ. Πρέπει όλες οι τοπικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να λειτουργήσει άμεσα το μοναδικό κολυμβητήριο που διαθέτουμε σαν πόλη. Παράλληλα έχουμε ζητήσει με επιστολή μας στη γενική γραμματεία Αθλητισμού μια έκτακτη επιχορήγηση της τάξεως των 6.000 ευρώ και περιμένουμε τις επόμενες μέρες την απάντηση».


Αν στη πισίνα θα έπρεπε να γίνουν διεθνείς αγώνες , θα την είχαν γεμίσει μέσα σε λίγες ώρες ναι ή όχι;


Σαν δεν ντρεπόματε λίγο, λέμε εμείς…

http://cretanpatriot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: