ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.08

ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΕΙΝΑΙ ..".ΚΟΥΦΟ"?????

Για όσους δεν γνωρίζουν,αλλά κυρίως για τον νεοδιορισθέντα Υπουργόν Εμπορικής Ναυτιλίας κ.ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ Ανασ.,αναφέρομαι στην "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ" [ Ε.Ε.Ε.Π. ],η οποία συγκροτήθηκε μετά το ναυάγιο του Ε/Γ - Ο/Χ "ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ",με ειδικό σκοπό να ελέγχει ,άν ο "ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ" [ Κ.Ε.Ε.Π ] ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του.
Η "αμαρτωλή" αυτή επιτροπή από το 2000 που συνεστήθη ,"εθελοτυφλούσε" και παρά τις επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες,"συγκάλυπτε τις ασυδοσίες των εφοπλιστών."
[ Δεν το καταγγέλλω μόνον εγώ,αλλά και η Π.Ε.Μ.Ε.Ν ως και ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ (σωματεία ναυτεργατών) ]
Στις 20 Ιουνίου του 2007 η αντιεισαγγελέας Ναυτοδικείου κ.Χριστίνα Μπιρμπίλα,έδωσε την εντολή να ενεργοποιηθεί η εν λόγω επιτροπή - η οποία μέχρι τότε υπήρχε μόνον στα χαρτιά - για έρευνα καταγγελίας ενός εκ των επιθεωρητών της Κ.Ε.Ε.Π ( Ρ ι π έ ς εκ των έσω,από τον ίδιο τον επιθεωρητή ...)
Στην επιτροπή αυτή και κατόπιν αιτήματος της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού,ανάμεσα στα τακτικά μέλη της διορίστικε και ο ταμίας της κ. Ισ.Μάκρας,ο οποίος διαμαρτυρήθηκε εντονώτατα - εγγράφως προς όλους τους αρμόδιους,καταγγέλοντας, ότι η εν λόγω επιτροπή κωλυσιεργεί στο να ξεκινήσει την έρευνά της.....
Παράλληλα - σαν μέλος πλέον της Ε.Ε.Ε.Π. - κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία ,που απεδείκνυαν ότι τα περισσότερα επιβατικά οχηματαγωγά,τουριστικά,αλλά και φορτηγά πλοία,"ταξιδεύουν με σωρείαν διαπιστωμένων προβλημάτων",αναφέροντας διάφορα πλοία.
Μεταξύ αυτών,περιλαμβάνονται κ.Παπαληγούρα και τα πλοία "ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ" - "ΑΧΑΙΟΣ" - "ΑΡΤΕΜΗΣ" - "ΚΡΥΣΤΑΛ" που σας έχω καταγγείλει και εγώ και άλλα πολλά,όπως τα πλοία "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" - "ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ" - "ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ" - "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"- "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".
"ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ" νεοδιορισθέντα Υπουργέ Ναυτιλίας τα του οίκου σου και τον τρόπο που ενεργούσαν και συνεχίζουν να ενεργούν μέχρι και σήμερα,οι ένστολοι "δίκλαροι" αξιωματικοί σου.
Με "πολιτική" παρέμβαση του Υπουργείου σου - Υπουργός Βουλγαράκης Γ. - και με "σύμφωνη γνώμη" των εκπροσώπων της πλειοψηφίας της επιτροπής [ Ε.Ε.Ε.Π ] ,.....σταμάτησαν την προγραμματισμένη για 18 Απριλίου 2008 επιθεώρηση επιβατικών πλοίων. Και δεν σταμάτησε ο προκάτοχός σου εκεί,μια και τον "αντάρτη" - έτσι τον έλεγαν όλοι τους - Μάκρα Ισίδωρο,τον πέταξε έξω και στην θέση του διόρισε τον Πρόεδρο της ΄Ενωσης Πλοιάρχων.
Ετσι πλέον ,ακόμα και η σύνθεση της αρμόδιας επιτροπής,είναι ενδεικτική και κραυγαλέα για την διαπλοκή των εφοπλιστών με το Υ.Ε.Ναυτιλίας και τις υπηρεσίες του,καθ' ότι τα μέλη της "ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ." !!!!!!!!!!!
Είπατε τίποτα; Ιδού η ανάλυση ενός εκάστου:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ : Σαρλής Μ. - Υποναύαρχος Λ.Σ. - εξάδελφος του Π.Σαρλή,δικηγόρου, εφοπλιστή,τ.Γ.Γ.του Υ.Ε.Ν και μετέπειτα Βουλευτή της Ν.Δ.
Μέλος επιτροπής :Περδικάρης Κ. - Ναυπηγός - διαθέτει ιδιωτικό γραφείο και αναλαμβάνει δουλειές της "Hellenic Sea Ways"[ πλοιοκτήτριας εταιρείας των καταγγελομένων πλοίων "ΑΡΤΕΜΗΣ" - "ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ" ] ως και της πλοιοκτήτριας εταιρείας του "ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ"(καταγγελόμενο και αυτό πλοίο.)
{επισυνάπτονται σχέδια - μελέτες του Περδικάρη Κ. για το Ε/Γ - Ο/Γ "ΑΡΗΤΗ"που ανήκει στους πλοιοκτήτες του "ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ"}
Μέλος επιτροπής :Μητρόπουλος Κ. - Ναυπηγός - πρώην "Λιμενικός", πρώην υπάλληλος της "Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων," πρώην εργαζόμενος του "Ελληνικού Νηογνώμονα" ( που πήγε κατά Διαόλου λόγω της ....αναξιοπιστίας του...) και σήμερα εργάζεται σε Ναυτιλιακή εταιρεία.
Μέλος επιτροπής :Μανιός Εμμαν. - Ναυπηγός - εργάζεται σε ναυπηγικό γραφείο.
Όλες δε οι καταγγελίες των σωματείων των ναυτεργατών,παραμένουν - ομού μετά των δικών μου - εν εκρεμμότητι..........
Η δε αντιεισαγγελεύς του Ναυτοδικείου κ.ΜΠΙΡΜΠΙΛΑ Χριστίνα,παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά αρχές Ιουλίου 2008, ????? "Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Ν" ?????? το γιατί.
Ετσι "τα Ναυάγια" - όπως τα είχε αποκαλέσει ο ίδιος ο αρχηγός της Ν.Δ. - ταξιδεύουν έστω και σαν "ναυάγια" με όλες τις παραλήψεις των!!!!! με την "ευλογία" της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας του πλέον "ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΥΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ",το οποίο θα ...."αφυπνιστεί" μόνον όταν γίνει κάποιο ναυάγιο και θρηνήσουμε θύματα.
Για ανασκουμπωθείτε κύριοι και νοικοκυρέψετε την χωλαίνουσα τάξη των επιτροπών,κλιμακίων και όπως διαφορετικά τα ονομάζετε,γιατί το έχετε παρακάνει....
Και όχι τίποτε άλλο,αλλά δεν ......ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.....να τραβήξει - αν μή τι άλλο - και κανένα αυτί......μέχρι να ματώσει όμως αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ.
Το ίδιο που πρέπει να κάνετε και εσείς κ.ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ. Αρπάχτε το σκουπόξυλο και ...."ενεργοποιήστε" το,πριν είναι πολύ αργά,πριν σας εκθέσουν και σας λόγω απειρίας.
Και εσείς κ.Υφυπουργέ Ναυτιλίας,που είστε νεώτερος στην ηλικία,θα μπορούσατε να ενεργοποιηθείτε προς όφελος των επιβατών και όχι όπου κλείνει η "παλάντζα'.....
Διάβασα και τις ανακρίβειές σας που ξεστωμίσατε στην Κίμωλο,για να μην τις χαρακτηρίσω διαφορετικά,σε βάρος των συμπατριωτών μου κ.ΚΑΝΑΚΑΡΗ Μάκη και της κας ΡΟΥΣΣΑΚΗ.......
Αυτή την "λασπουριά", που τολμήσατε να πετάξετε με τόση ευκολία σε μαχητές της αλήθειας,επειδή αγωνίζονται για το συμφέρον του όμορφου νησιού μας,τι την θέλατε;
Ποιός σας υπέδειξε να πείτε όσα είπατε σε βάρος τους,κ.ΚΑΜΜΕΝΕ; Εχετε δουλέψει εσείς ποτέ στην ζωή σας όσο οι συμπατριώτες μου για το συμφέρον του τόπου μας και του τόπου σας; ...ή μήπως ποτέ θα υλοποιήσετε τις υποσχέσεις σας για την ανέλκυση του ναυαγίου του "Sea Diamont";
Νομίζετε ότι σας πίστεψε κανείς απ' όλους μας; Προς άγραν ψηφοθηρίας των διαμενόντων στην εκλογική σας περιφέρεια Θηραίων είπατε ,τα όσα είπατε περί ανέλκυσης κ.λ.π.
Φούμαρα σκέτα και λόγια του αέρα,που ποτέ δεν είστε ικανός,ικανοί,να πραγματοποιήσετε.Και ξέρετε το γιατί......"ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ" !!!!!!
ΗΓΓΗΚΕΝ όμως η 16η Οκτώβρη,που η λαοθάλασσα των Θηραίων πολιτών θα κατακλύσει το "ΑΜΑΡΤΩΛΟ" - "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ" Υπουργείο σας,που ουδέποτε υπερασπίστηκε το δίκαιο του απλού πολίτη και που πάντα υποσχέσεις ήξερε μόνον - εντέχνως - να μοιράζει ,χωρίς ποτέ να τις υλοποιεί.
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός
Κοινοποίηση:
1.- Ναυτοδικείο Πειραιά [ φάξ 210- 4286530

Δεν υπάρχουν σχόλια: