ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.08

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!Έβγαλαν από Ε/Π SUPER PUMA τους μόνιμους διασώστες του……και έβαλαν "πολιτη" διασώστη για να επιχειρήσουν


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σήμερα επαναλήφθηκε η επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο του ενός εκ των 9 Βουλγάρων ορειβατών ο οποίος γλίστρησε κι έπεσε με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στο πόδι. Ο τραυματισθέντας μεταφέρθηκε στο καταφύγιο /Χρήστος Κάκκαλος? σε υψόμετρο 2.640 μέτρων απο τους Εθελοντές Διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί μέσω κινητών τηλεφώνων από τα υπόλοιπα μέλη της ορειβατικής ομάδας.


Αυτό που αποτελεί ΕΙΔΗΣΗ είναι ότι από το Ε/Π SUPER PUMA αποβίβασαν τους καθ ύλην αρμόδιους εκπαιδευμένους διασώστες των Ε/Π SUPER PUMA και οι οποίοι αποτελούσαν πλήρωμα του Ε/Π που θα έκανε την μεταφορά του τραυματία ορειβάτη για να επιβιβαστεί εντός Ε/Π εθελοντής διασώστης (πολίτης) .

Η εντολή "άνωθεν" όπως βεβαιώνουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και του ΠΣ που ήταν παρόντες αλλά και βαθμοφόρος μέλος του πληρώματος του Ε/Π ήταν από το ΓΕΑ με την δικαιολογία ότι ο εθελοντής διασώστης γνώριζε την τοποθεσία όπου ήταν ο τραυματίας ορειβάτης.

Αυτό βέβαια είναι φτηνή Δικαιολογία αφού την προηγουμένη το ίδιο Ε/Π με το ίδιο πλήρωμα ήταν στο σημείο διάσωσης αλλά δεν μπόρεσε να επιχειρήσει λόγο καιρικών συνθηκών και το ανέβαλε για σήμερα όπου και η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία.


Αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατόπιν διαμαρτυρήθηκε και ανέφερε ότι δεν είναι πρώτη φορά που η Σωστική Ομάδα Εθελοντών (Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης) της Πολιτικής Προστασίας επιβάλλεται στις στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές αλλά και στο ΕΚΑΒ και αποτελεί κατά γενική ομολογία την "ανωτέρα" Αρχή χωρίς η νομοθεσία και οι κείμενες διατάξεις να την ορίζουν .

Στην ίδια επιχείρηση νωρίτερα Ε/Π της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που προσπάθησε να προσγειωθεί κατέπεσαι. Για την επιχείρηση λεπτομέρειες εδώ:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ενημέρωση υπάρχει μόνο στο μπλογκ σου φίλε. Ελα στο απόλυτο 80s site μου και ζήτα μου όποιο τραγούδι θέλεις απο την δεκαετία του 80. Εγώ θα το ανεβάσω για σένα! Τώρα πια εσείς φτιάχνετε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας!