ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.08

ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΡΕΠΟΥΣΗ" ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ......ΒΡΕΘΗΚΕ Η "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ" ΠΑΤΕΝΤΑ




H γενοκτονία της μνήμης


Ιστορία ή πολιτική χειραγώγηση;



Τέσσερις ανιστόρητοι τόμοι για τη βαλκανική και την ελληνική ιστορία, που καθαγιάζουν την οθωμανική κληρονομιά, είναι το νέο επιστημονικό βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
ΧΡ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Η οθωμανική περίοδος της ιστορίας μας δεν υπήρξε μια αλλότρια επιβολή στις αυτόχθονες χριστιανικές κοινωνίες


ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Σάλος έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη και στην εκπαιδευτική κοινότητα η χθεσινή εκτενής αναφορά της «Σ» στα ιστορικά εγχειρίδια για εκπαιδευτικούς, σε τέσσερις τόμους, υπό τον γενικό τίτλο Εναλλακτικό Εκπαιδευτικό Υλικό Για Τη Διδασκαλία της Νεότερης Ιστορίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινής Ιστορίας (Joint History Project, JHP), το οποίο καθοδηγείται από το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη - CDRSEE.
Οι τόμοι φέρουν τους τίτλους: Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο πρώτος, Έθνη και Κράτη στη Ν.Α. Ευρώπη, ο δεύτερος, Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι, ο τρίτος και Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο τέταρτος. Καλύπτουν, δηλαδή, μια ιστορική περίοδο περίπου έξι αιώνων, από την κατάληψη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από τους Οθωμανούς έως σήμερα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτείται, κυρίως, από την αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία US AID, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και από το ίδιο το αμερικανικό (Department of State) και το βρετανικό ΥΠΕΞ (Foreign Office) και άλλα ιδρύματα, και η εναρκτήρια συνάντηση για την υλοποίησή του είχε πραγματοποιηθεί στη Χάλκη, το 1999.
Το πρόγραμμα αφορά 11 χώρες: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Σερβία-Μαυροβούνιο-Κοσσυφοπέδιο, Σλοβενία και Τουρκία. Εστιάζει στους καθηγητές Ιστορίας στα δημόσια και τα ιδιωτικά σχολεία, τους μαθητές, καθηγητές πανεπιστημίου, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, μη κυβερνητικές οργανώσεις, που ενεργοποιούνται στους τομείς της Ιστορίας και της Εκπαίδευσης, και τα υπουργεία Παιδείας, ενώ πραγματοποιεί πολυάριθμα σεμινάρια καθώς και μια σειρά από εκδόσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:http://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=351078

http://www.sigmalive.com/simerini/news/local/69083

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ:

Ο ΣΥΝΕΧΗΣ "ΒΙΑΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ .

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ .....ΟΤΙ Η ΑΥΤΗ ΚΑΘ' ΑΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ Η ΡΕΠΟΥΣΗ Ή Η ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ "ΛΗΘΗ"................. ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΕΝΤΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ"ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ";;;;

"ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ" .....ΜΕ ΩΡΑΙΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΧΡΩΜΑ (http://tolimeri.blogspot.com/2008/10/6.html) ΚΑΙ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ" ....ΣΑΝ ΤΙΣ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ" ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ "ΛΗΘΗ"..........Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ"!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δοκιμάστε σε αυτό το link

http://www.sigmalive.com/simerini/news/local/69083

αντί του

http://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=351078

που είναι εκτός.