ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.08

«Φοβάμαι ότι Μπους και Ισραήλ θα επιτεθούν στην Τεχεράνη πριν προλάβει να ορκιστεί ο Ομπάμα»

Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΕΛΣΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΖΗΛΑΚΗ

Επαιξε σημαντικότατο ρόλο στον τερματισμό του πολέμου στο Βιετνάμ. Σήμερα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πιθανότητα επίθεσης στο Ιράν και την έναρξη ακόμη ενός πολέμου. «Φοβούμαι», μας λέει, «ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση, εάν εκλεγεί ο Ομπάμα, το Ισραήλ και ο Μπους να πραγματοποιήσουν μια επίθεση στο Ιράν πριν αναλάβει ο νέος πρόεδρος τον Ιανουάριο» ή «να γίνει πριν από τις εκλογές, προς ανύψωση των ποσοστών του ΜακΚέιν» δηλώνει, με πρόδηλη ανησυχία στη φωνή του. «Υπάρχουν δύο χρόνια ανώνυμων διαρροών για τα ανωτέρω σε δημοσιογράφους που εμπιστεύομαι».

Συνομιλητής μας είναι ο Ντάνιελ Ελσμπεργκ, πρώην στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης που, δημοσιοποιώντας απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου το 1971, κατέδειξε τα ψεύδη των αμερικανικών κυβερνήσεων για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, προκαλώντας την μήνιν της κυβέρνησης Νίξον αλλά και τελικά την επιστροφή των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ινδοκίνα. [usa_israel_flag_large.jpg]
πηγή Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: