ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.09

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για 6 ΜΗΝΕΣ εργαζόμενοι στο ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

(ΕΓΓΡΑΦΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Δήμος Πειραιά. Ο 3ος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας. Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Και ένας Δήμαρχος ΑΠΩΝ! Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι! Τα σκάνδαλα και τα ποντίκια (καθαριότητα) να κάνουν πάρτυ! Ο ψηλότερος Δήμαρχος με τις χαμηλότερες επιδόσεις. Αυτά που συμβαίνουν στον Πειραιά δεν πρέπει να συμβαίνουν πουθενά αλλού.

Ο Δήμαρχος ΑΠΩΝ από τα Δημοτικά Συμβούλια, ΑΠΩΝ από την πόλη, ΑΠΩΝ από τα σκάνδαλα που ταλανίζουν τον Πειραιά.. μα καλά πώς δικαιολογεί ο κ. Φασούλας το μισθό του Δημάρχου;

Αλλά ας έρθουμε στο θέμα μας. Για πάνω από 6 μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της ΚΟΔΕΠΑΠ (πρωην ΔΕΠΑΠ). Και αυτές δεν είναι δικές μας επινοήσεις για να κάνουμε αντιπολίτευση όπως κάποιοι μας κατηγορούν (μας κατηγορούν γιατί κάνουμε το αυτονόητο δηλαδή, επειδή ασκούμε έλεγχο στη Δημοτική Αρχή.. επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν ''ξεχάσει'' τι σημαίνει έλεγχος της εκάστοτε εξουσίας) αλλά η πραγματικότητα την οποία θα σας παρουσιάσουμε όπως πάντα με έγγραφα-ντοκουμέντα.

Από την 30/4/2009 με την υπ. αρ. 288 απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ όπως τονίζεται στην 1η σελίδα των πρακτικών) εγκρίνει ομοφώνως τη μεταφορά πλεονάζοντος προσωπικού από την τότε ΔΕΠΑΠ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά) στο Δήμο Πειραιά με τη σύσταση 35 θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.



η συνέχεια στο ΡΡ