ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.09

Ένα σκίτσο...που τα λέει όλα!!!!


Από τον Αντώνη - Μάριο Παπαγιώτη
.

Ένα σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλακη, που τα δείχνει όλα...
Πηγή: Καθημερινή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης φαίνεται πως μπήκε “δυναμικά” στον χειρισμό της εξωτερικής μας πολιτικής γι’ αυτό και οι Τούρκοι κάνουν πραγματικά… πάρτυ στο Αιγαίο. Πλέον, εκτός από τις καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας, εκτός από τις προκλητικές δηλώσεις των… γειτόνων μας και την προκλητική υποχωρητικότητα της κυβέρνησης του Jeffrey, η τουρκική εξωτερική πολιτική αποθρασύνεται ακόμα περισσότερο (πράγμα απόλυτα φυσιολογικό). Πλέον, οι Τούρκοι μας κατηγορούν για… παραβιάσεις του εναέριου χώρου τους. Και η απάντηση της ελληνικής πλευράς είναι να δηλώσει… αναρμοδιότητα! Τί άλλο θα δούμε!

Αναλυτικά η είδηση:

“…Οι Τούρκοι, εκμεταλλευόμενοι νατοϊκή αεροπορική άσκηση που κάνει το υπό κατάργηση αεροπορικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ, κατηύθυναν τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη μέσα στην περιοχή όπου γινόταν ελληνική άσκηση έρευνας και διάσωσης και μάλιστα σε χαμηλό ύψος, στα 2.000 πόδια, την ώρα που είχε αναπτυχθεί έντονη αεροπορική δραστηριότητα στην ελληνική άσκηση και μάλιστα τη στιγμή που ένα C-130 βρισκόταν μπροστά από τη φρεγάτα «Σαλαμίς», πάνω στην οποία επέβαινε όλη η ελληνική στρατιωτική ηγεσία.

Νωρίς το πρωί το αεροπορικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ (CAOC 6) είχε διαμαρτυρηθεί στον Ελληνα διοικητή του αεροπορικού Στρατηγείου της Λάρισας (CAOK 7), γιατί αεροσκάφη της FRONTEX δήθεν παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα νατοϊκά αεροπορικά στρατηγεία δεν έχουν καμία σχέση με τις πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών της ευρωπαϊκής δύναμης FRONTEX που κάνει επιτήρηση των συνόρων για λαθρομετανάστευση. Ο αντιπτέραρχος Γιάννης Πατσαντάρας τόνισε αυτή την αναρμοδιότητα στον Τούρκο ομόλογό του…”