ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.09

ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ"...ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ CAOC 4 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Γράφαμε εδώ για την απόφαση .... επιβολή..... Τούρκου διοικητή στην Λάρισα (CAOC4) .
Μάλιστα είχαν γίνει εκτενείς εκπομπές εκείνη την περίοδο μια εκ των οποίων..(δείτε εδώ) συμμετείχαν και απόστρατοι αξιωματικοί οι οποίοι σκιαγράφησαν το "επικίνδυνο" της απόφασης ή της επιβολής από το ΝΑΤΟ στο να διοικείται η Λάρισα (CAOC4) από Τούρκο διοικητή.

Σήμερα η εφημερίδα τα ΝΕΑ έχει εκτενές ρεπορτάζ στο οποίο δημοσιοποιείται η απόφαση της σημερινής κυβέρνησης να ΑΚΥΡΩΣΗ την απόφαση κόλαφο που πάρθηκε επί κυβερνήσεως ΝΔ και η οποία θίγει ευθέως εθνικά συμφέροντα και κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.
Η απόφαση της νέας κυβέρνησης να προχωρήσει σε άρση των αποφάσεων που λήφθηκαν από το ΝΑΤΟ εις βάρος μας, μας εξέπληξε δεδομένου ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του δεν είχαν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους στην απόφαση υπογραφής της συμφωνίας τότε από την κυβέρνηση Καραμανλή.
===============================================================
Η νέα κυβέρνηση θα προτείνει στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις αρχές του 2010 να υπάρχει αποκλειστικά Έλληνας πτέραρχος ως διοικητής στη Λάρισα και εναλλαγή στη θέση του υποδιοικητή Τούρκου, Βούλγαρου ή Ρουμάνου αξιωματικού. Κι αυτό γιατί το Κέντρο της Λάρισας (CΑΟC-4) έχει ως χώρο ευθύνης σε θέματα αεροπορικής αστυνόμευσης τους εναέριους χώρους Ελλάδας, Τουρκίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας και μέρη της Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Αιγαίου. Εναλλακτικά θα προταθεί ο υποδιοικητής να προέρχεται σταθερά από τις ΗΠΑ. Η Αθήνα θα ενημερώσει σήμερα για τις προθέσεις της στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτη με δύο μέλη του αμερικανικού Πενταγώνου, τον βοηθό υπουργό κ. Αlexander Vorshbow και τον βοηθό υφυπουργό κ. Jim Τownsed που έρχονται στην Αθήνα. Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να δώσει στην Ουάσιγκτον να καταλάβει ότι η προώθηση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή εξαρτάται κατά πολύ από τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο που αρκετές φορές χρησιμοποιεί ως όχημα, όπως αναφέρει αρμόδια ελληνική πηγή, το ΝΑΤΟ και τις διαδικασίες του. Έτσι ο κ. Μπεγλίτης αναμένεται να δώσει τους πίνακες με τις προκλήσεις της Τουρκίας το 2009, που κατά μέσο όρο είναι αυξημένες κατά 50%, όπως λένε στρατιωτικές πηγές. Στην ατζέντα οι ασκήσεις
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ- όπου έχουν αποκλειστεί ελληνικά νησιά με ευθύνη της Συμμαχίας- φαίνεται ότι έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στην Ουάσιγκτον από πρόσφατες ενημερώσεις. Γι΄ αυτό και έχει συμπεριληφθεί ειδικό θέμα στις συζητήσεις του κ. Μπεγλίτη για τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Η Αθήνα στις επαφές με τους συμμάχους θέτει το πρόβλημα της προκλητικότητας και των κινδύνων που ανακύπτουν και ζητά επιμόνως από τις ΗΠΑ «να πάρουν θέση ευθέως σ΄ αυτό, όπως και στην άρση του αποκλεισμού των νησιών από τις ασκήσεις», ανέφερε αρμόδια πηγή.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: