ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑNΔΡΕΟΥ....ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΜΟΥΓΚΑ"...ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ


Μια εβδομάδα πέρασε σχεδόν από την αποκάλυψη και συνάμα την κατακραυγή αλλά και τις νηπιακές δικαιολογίες πολιτικών και στρατιωτικών για τον ΝΕΟ Τούρκο Διοικητή στη Λάρισα.


Τα δύο μεγάλα κόμματα ούτε που άρθρωσαν ΜΙΑ αξιοπρεπή δικαιολογία.
Ο "συρφετός" του "καταλληλότερου" ήταν επόμενο να ακολουθήσει την τακτική του ξεπουλήματος. Πάγια η πολιτική του τακτική η οποία έχει ως σύνθημα της,.....
το "ΔΩΣΕ".

Ο Πρωθυπουργός προτάσσει ως εθνική κατάκτηση το "ΒΕΤΟ" του στα Σκόπια. Οι αντιδράσεις του όμως στο θέμα ελέγχου της ΝΑΤΟΙΚΗΣ βάσης στην Λάρισα από Τούρκο Διοικητή ( έχουμε εξηγήσει σε σχετικές αναρτήσεις μας εδώ, τι διακυβεύεται) , μας δίνει το δικαίωμα να υποψιαζόμαστε για το ποιες θα ήταν οι ανταλλαγές μετά την εποχή ΒΕΤΟ ή δε αλλιώς ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ρίζες του ως ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ και τις κουμπαριές του με του γείτονες μας.


Αλλά ας αφήσουμε τον ταλαίπωρο Πρωθυπουργό και ας δούμε τον εν δυνάμει αυριανό πρωθυπουργό της χώρας κύριο Παπανδρέου ο οποίος για άλλη μια φορά δεν πήρε καθαρή θέση για το θέμα αυτό. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει όταν ως υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη , και με υπουργό Άμυνας τον Άκη Τσοχατζόπουλο αρχικά και μετά τον Γιάννο Παπαντωνίου, άνοιξε τη χαραμάδα που έγινε σήμερα... η κερκόπορτα με τους υπουργούς του Καραμανλή, κύριο Μεϊμαράκη και την κυρία Μπακογιάννη.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ οι σφουγγοκωλάριοι με όραμα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι δύο αυτοί ηγέτες διαγωνίζονται στις δοσιλογίστηκες πολιτικές τους αρκεί αυτές έστω και υπαγορευμένες ,να συντηρούν με κάθε κόστος την ύπαρξη τους στην πολιτική σκηνή .


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ...?????!!!! Ε! ! ! ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: