ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.09

Τελικά το "νέο" ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπαπανδρέου έχει "αποδράσει" από το ασφυκτικό κάτεργο των ιδιοκτητών των παραδοσιακών ΜΜΕ?

Πολύς ο λόγος για την "διάψευση" του μέγα ΣΥΓΚΡΟΤΉΜΑΤΟΣ τύπου,.. που δια του "εκπροσώπου" του διέψευσε την "υποτιθέμενη" συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας το ΒΗΜΑ.

Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά να έχει "επιστρατευθεί " εκπρόσωπος για να διαψεύσει μια προς εκτύπωση
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ αρχηγού κόμματος.
Το γεγονός αυτό, μόνον ΣΚΕΨΕΙΣ αλλά και ΠΕΡΙΣΚΕΨΕΙΣ μπορεί να παράγει.

Ξέρουμε ότι τα εκδοτικά συγκροτήματα είχαν μπει στο μάτι του ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ καταλληλότερου ...βασικός μέτοχος κ.λ.π.
Απόλυτο γεγονός είναι ότι οι "δουλειές" των μεγάλων έργων και τα "αλισβερίσια" περνούσαν μέσα από τους "επιχειρηματίες" ιδιοκτήτες των μεγάλων εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών κατά την περίοδο του "αρχιερέα" της διαπλοκής όπως τουλάχιστον τον ξεφωνούσε ο "αδιάφθορος" σημερινός πρωθυπουργός των σκανδάλων.
Και βέβαια..... κατόπιν των παιδαριωδών νομοθετικών σοφισμάτων και χειρισμών του συστήματος
Ρουσόπουλου η παρούσα κυβέρνηση υπέκυψε στην θέληση των "μεγάλων" , οι οποίοι εξακολουθούσαν αμείωτα να είναι οι αποκλειστικοί διαχειριστές των μεγάλων κρατικών κονδυλίων.
Φυσικό και επόμενο κατόπιν τούτου ήταν οι "επιχειρηματίες" εκδότες αλλά και καναλάρχες να αποδώσουν μερικώς ή και ολικός τα εύσημα δια της "συμπάθειας" αλλά και της επιλεγμένης κριτικής στην κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Η
αλήθεια είναι πως οι "κύριοι" αυτοί έχουν "μπέσα", και ξέρουν όπως και επί εποχής ΣΗΜΙΤΗ που είχαν επιβάλλει σιωπητήριο στα μεγάλα εθνικά προβλήματα αλλά και την αμέριστη υποστήριξη τους στον τεχνοκράτη "κοντοπίθαρο" ,έτσι και ΤΩΡΑ ξέρουν να τιμούν τους ευεργέτες που συμβάλουν στα κέρδη τους.

Η στάση αυτή του δημοκρατικού ΒΗΜΑΤΟΣ μας ανάγει στο συμπέρασμα ότι ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ΔΕΝ θέλει να κάνει τα "χατίρια" ,δεδομένου ότι η δήλωση του στο DEBATE ....." .....ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...." πρέπει να "ξεκούφανε" τις εκδοτικές ΥΑΙΝΕΣ ..... μια και όπως διαφαίνεται δεν ειπώθηκε προς χάριν εντυπωσιασμού του εκλογικού σώματος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ".....ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ...... "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: